上一頁下一頁
發新話題

時鐘酒店報告(內含少量不雅只適18歲彧以上人士)

收藏  |  訂閱
415  717.5k

引用:
原帖由 miamiamia 於 2005-8-12 03:47 AM 發表

THZ!
我想知道過夜幾多$ 同埋可以order 按摩池嗎?
如果中午下午既時間去就 $ 230 到...
夜晚去就 $ 300 過夜就費多少少......

個按摩池應該係先到先得.....因為個到一到夜晚都幾爆下...

但下午個d 時分去...就可以睇多一兩間

不過我去過幾次都分唔到按摩池房.....但我識人就去過一次..都係等佢地安排

但係你地可以問一問個陣有冇囉...coz only 得一間房有按摩池..

羅福過夜$392

想問問維記過夜星期六就貴D,咁星期日呢?

引用:
原帖由 kwailo 於 2005-6-29 10:45 PM 發表
名稱: 九龍塘羅福小築
地址: 九龍塘羅福道
價錢: 三點後$297過夜到兩點
環境: **** (最高為5星)
裝飾: **** (最高為5星)
乾淨: *** (最高為5星)
隔音:****(最高為星)

有兩個套送
我去玩個間就係大圓床 ...
你係地下呀?2樓要300幾過夜呀!

引用:
原帖由 sexman55555 於 2005-8-15 04:20 AM 發表
Sample Text
九龍塘係有間叫雅仕酒店,但係唔知有冇水床玩,其實水床冇乜好玩,又唔多受力,隨時被張水床四兩撥千斤瀉哂 d 力,咪吃力不討好,失身時又唔夠爆炸力,又有機會搞到濕身,咁就唔 ...
九龍糖....我都唔記得叫雅仕..定係雅息仕...
依間野...我5年前..就經常去...差不多..去親都係依間...
環境...真係唔錯......有雪櫃..可以帶埋酒去同條女飲下酒....有d氣氛
..又可以帶雪糕...玩下特別野...
有浴缸...可以浸煙央浴.......有風筒
鏡都算幾多....不過每間房都有d唔同....
有電視機播埋...咸片...

$298....3個鍾...大房
$268....3個鍾...細房...(無浴缸)
晚上11點過後.就398..至到第二日下午.2點..
(如果無記錯)
remark: 太耐無係香港爆房...可能加左價都唔知...

去過九龍糖既酒店都有好幾間....我就覺得依間..真係好唔錯....
如果滿星係5分我比4.5分

最平之時鐘酒店
名稱: 金輝賓館
地址: 荃灣楊屋道
價錢: $80兩個鐘(劃一價)
環境: ***
裝飾: **
乾淨: ***
condam自備
(甘平,仲想點呀)

引用:
原帖由 sneakerman 於 13/7/2005 01:07 AM 發表

玻璃天花 i like it
but can any bro tell me how to get there from KCRorMTR station
威威酒店...在九龍塘火車站行過去...好遠下!! 大約10 mins...
行到去都冇mood啦!!
倒不如響旺角或者尖咀坐的士去啦...方便得多...大約$40左右!!
因為我試過在紅磡坐的士去九龍塘都係三十幾蚊~~
如果想知正確位置...可以去"中原地圖"網站search下!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆