上一頁下一頁
發新話題

囡囡有咩飢渴既性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
129  15.7k

你都接受?我試過條女未沖涼,我奶佢,無異味同尿味,感覺原汁原味好正。
引用:
原帖由 樂天兒 於 2021-12-14 07:28 發表 查看引用來源
痾完尿出黎即刻含都得,一含落去就大陣尿味

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-14 08:31 發表 查看引用來源
你都接受?我試過條女未沖涼,我奶佢,無異味同尿味,感覺原汁原味好正。

情到濃時個種味係催情劑
越索越硬

引用:
原帖由 hihi101 於 2021-12-14 10:28 發表 查看引用來源
情到濃時個種味係催情劑
越索越硬
BINGO
精液果個腥臭味係我最有效o既催情劑

好耐之前o既一個前任, 果陣去佢屋企, o係佢房唔知係掉垃圾定咩, 哄埋去個垃圾桶果陣俾我聞到...
係垃圾桶入面一堆廁紙, 已經唔係當日o架啦, 不過總之有味啦
我居然好想要...

而家都係一樣, 當然呢個冇再打飛機, 我亦唔會俾佢有必要打,
只係搞完一次訓o係度抖抖, 原本已經ok 飽o既, 但俾我聞到佢頭先射完果陣味, 我又會想再搞

睇黎妳對精液係最好催情劑,使唔使我入滿一支俾妳當香水噴。😜🥰🤭
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 11:30 發表 查看引用來源

BINGO
精液果個腥臭味係我最有效o既催情劑

好耐之前o既一個前任, 果陣去佢屋企, o係佢房唔知係掉垃圾定咩, 哄埋去個垃圾桶果陣俾我聞到...
係垃圾桶入面一堆廁紙, 已經唔係當日o架啦, 不過總之有味啦
我居然 ...

附件

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-14 12:48 發表 查看引用來源
睇黎妳對精液係最好催情劑,使唔使我入滿一支俾妳當香水噴。😜🥰🤭

要都唔駛要你果d
訓我隔離果個兩三日就整一大pat 我歎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 14:09 發表 查看引用來源

要都唔駛要你果d
你隔離果啲精唔系整...而系射..架

新鮮,妳鍾意鮮榨🤭
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 14:09 發表 查看引用來源

要都唔駛要你果d

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-14 14:18 發表 查看引用來源
新鮮,妳鍾意鮮榨🤭

呵呵~~ 鮮榨冇錯係好...
但間中都中意放o左一陣o既, 口感係冇咁厚冇咁滑, 但氣味濃好多,
聞o左一下之後真係繞樑三日, 入口之後齒頰留香

妳係我第一個識嘅咁愛精液嘅女人,無得頂。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 15:11 發表 查看引用來源

呵呵~~ 鮮榨冇錯係好...
但間中都中意放o左一陣o既, 口感係冇咁厚冇咁滑, 但氣味濃好多,
聞o左一下之後真係繞樑三日, 入口之後齒頰留香

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-14 15:14 發表 查看引用來源
妳係我第一個識嘅咁愛精液嘅女人,無得頂。

你和亞蛇識架咩?莫非老相好🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆