上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-17 06:34 發表 查看引用來源

我最巴閉都係問人 "有冇試過口爆", "敢唔敢爆o係我口入面" 咁樣
試吓人地有幾 "能幹" 先嘛 有咩事大家有個位好落台, 男方可以話太舒服先至忍唔住,
女方可以再搵借口下次唔約
係咪好醒呢 ...
話時話,我又未試過比人含爆,淨係試過爆左比人口部清理🤣

都叫做有個窿俾你插啦。。。慢慢調教吧!

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-17 09:41 發表 查看引用來源

話時話,我又未試過比人含爆,淨係試過爆左比人口部清理🤣
你嘅定義點先算含爆
我就屌個閪屌到爽夠....先再含一陣爆 , 這樣子算唔算含爆呢?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-17 11:22 發表 查看引用來源
你嘅定義點先算含爆
我就屌個閪屌到爽夠....先再含一陣爆 , 這樣子算唔算含爆呢?
以AV定義,起個口入面射精,我真係未試過😅
射完條女先含再吞就有
我覺得好難含爆,屌爆反而好D🤣🤣
試過比人個紋身高妹騎爆😂 佢個閪好緊緻,好懷念

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-17 20:16 發表 查看引用來源

射完條女先含再吞就有
試過比人個紋身高妹騎爆😂 佢個閪好緊緻,好懷念 ...
我試過屌個懂內氣功北妹 , 屌緊時好緊窄好過癮, 屌完之後發覺俾佢夾瘀咗條撚

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:13 發表 查看引用來源
我試過屌個懂內氣功北妹 , 屌緊時好緊窄好過癮, 屌完之後發覺俾佢夾瘀咗條撚
如果屌C眼 會唔會抆唔出😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:13 發表 查看引用來源
海綿體都夾得瘀?🤣🤣
吹水要返物理學喎

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-6 20:38 發表 查看引用來源
第一次出po 寫得唔好唔好介意

同ex相識左大約三個月左右有一次約會食飯甘啱大家果日都放假 所以佢主動提出留我過夜去開房 雖然口無講出嚟其實心裡面都知道會發生咩事 !
        去到酒店開左房當時大家比較尷尬各自 ...
我個老襟同我講,佢老婆思想非常傳統,就係一條死魚,好少幫老公打飛機,唔肯含鳩,永遠係男上女下,無乜呻吟聲,屌屌下老婆竟然瞓着咗,佢話極之無癮

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-17 20:16 發表 查看引用來源

射完條女先含再吞就有
試過比人個紋身高妹騎爆😂 佢個閪好緊緻,好懷念 ...
紋身高妹係骨妹?

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-16 21:55 發表 查看引用來源

最記得果次,係識過既SL入面最靚女既一個,一見到就拖住佢話同佢食tea, 食左半個鐘, 大家都知再坐就浪費時間, 我就直接同佢講我有個私竇, 不如上去坐下。咁就捉左佢上去, 一上到去我就起後面捉攬住佢,揸佢對波, 然後起佢 ...
真係好有效率喎,你長租左個大廈單位?一齊左幾耐?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆