上一頁下一頁
發新話題

相#5,86 隔離酒店悶得滯做個summary😄

收藏  |  訂閱
131  54.7k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-11 12:45 發表 查看引用來源
破處果次已經內射?😉
無套破,插左一陣就用番套… 佢果陣17歲似中會驚… 好似3咁都係咁,如果依家先識佢應該可以無套,但果陣仲讀緊書就唔會啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-11 12:46 發表 查看引用來源
佢而家好出名?😉
唔出名呀所以先講出黎,出名既就唔爆喇😂

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2022-6-11 12:50 發表 查看引用來源
無套破,插左一陣就用番套… 佢果陣17歲似中會驚… 好似3咁都係咁,如果依家先識佢應該可以無套,但果陣仲讀緊書就唔會啦
17歲真係正,一定又窄又多水!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-11 12:47 發表 查看引用來源
有樓真係差好遠,要食都易啲!😉
係呀隨時黎得幫佢地call車來回勁快手

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-11 12:53 發表 查看引用來源
17歲真係正,一定又窄又多水!😉
最正係pink,又對性好好奇試左第一次後就chur住要😛🙈🙈
不過佢缺點係無乜波,比盡得細B

我要settle下先暫時6,13最多人揀,希望今晚凌晨可以出到其中一個既第一篇啦😊
出多張其中一個既自拍比大家睇😛 唔好問係邊個因為我都唔係好記得😅🙈🙈

PS有無師兄識復原番usb delete左/格式化後無晒既相?有既可唔可以教下我,復原到既私下比啲13你睇😄🙈🙈🙏🏼

附件

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2022-6-11 13:20 發表 查看引用來源
我要settle下先暫時6,13最多人揀,希望今晚凌晨可以出到其中一個既第一篇啦😊
出多張其中一個既自拍比大家睇😛 唔好問係邊個因為我都唔係好記得😅🙈🙈

PS有無師兄識復原番usb delete左/格式化後無晒既相?有既可唔可以 ...
13妹黎???

引用:
原帖由 mr.manman 於 2022-6-11 13:32 發表 查看引用來源
13妹黎???
有幾個係入面,其中最多既係13

想睇5妹
引用:
原帖由 Smartboychung 於 2022-6-11 13:34 發表 查看引用來源
有幾個係入面,其中最多既係13

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2022-6-11 14:21 發表 查看引用來源
想睇5妹

5無相呀🙈 只可以話你知佢既特色係細粒lin😛 真係好細粒果隻唔知你明唔明😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆