上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
131  22.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 10:34 發表 查看引用來源
我都覺得係!同埋好有征服感,尤其是屌人妻!😬
係呀😌 會話大滿足個晚好好瞓😁 好過食安眠藥😹

引用:
原帖由 sagax 於 2022-9-14 11:11 發表 查看引用來源
係呀😌 會話大滿足個晚好好瞓😁 好過食安眠藥😹
男女做完都會架啦!😬

我鍾意背住,睇住SP後面縮下縮下,落少少KY順勢雙插。初初佢都有抗佢,慢慢放鬆咗,每一下un落嚟就越插越入,手指公好似有種吸力咁俾佢後面吸住!

引用:
原帖由 orixa 於 2022-9-14 12:12 發表 查看引用來源
我鍾意背住,睇住SP後面縮下縮下,落少少KY順勢雙插。初初佢都有抗佢,慢慢放鬆咗,每一下un落嚟就越插越入,手指公好似有種吸力咁俾佢後面吸住!40097512 ...
正喎!佢之前有冇試過咁玩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 12:12 發表 查看引用來源
正喎!佢之前有冇試過咁玩?😉
咁又唔知啦,我諗應該冇

引用:
原帖由 orixa 於 2022-9-14 12:12 發表 查看引用來源
我鍾意背住,睇住SP後面縮下縮下,落少少KY順勢雙插。初初佢都有抗佢,慢慢放鬆咗,每一下un落嚟就越插越入,手指公好似有種吸力咁俾佢後面吸住!40097512 ...
好high 喎! 不過我老婆唔鐘意背向,佢鐘意面向我,佢話我支嘢向上灣所以背向唔舒服😅

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-14 12:34 發表 查看引用來源

好high 喎! 不過我老婆唔鐘意背向,佢鐘意面向我,佢話我支嘢向上灣所以背向唔舒服😅
太過彎方向又唔啱磨唔正個豬點.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 12:40 發表 查看引用來源

太過彎方向又唔啱磨唔正個豬點.
我都好羨慕陰莖向上彎嘅師兄

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-14 12:42 發表 查看引用來源

我都好羨慕陰莖向上彎嘅師兄
平師兄你唔係向上 ?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 09:33 發表 查看引用來源

即係高潮忍住唔射? 好似話對身體唔係咁好喎
一定會射☺️ 更被SP笑多精液🤭 通常UN UN 耐就多啲,
但女上我就好難忍住唔射, 因為好逼同龜頭被子宮頸口磨住🤦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆