上一頁下一頁
發新話題

美好又奇妙既安排?♥

收藏  |  訂閱
98  13.2k

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2024-2-20 11:07 發表 查看引用來源
第一眼可能無性趣,但同意師姐你講,日久生情後係應該再有性趣
之前講過小弟鐘意豐滿,但好多年前做野有個同事係高瘦平,同佢做野熟左,有少少曖昧,佢係唯一一個我對佢有性趣嘅🤭
如果當時無拍拖,可能都會追佢
但男人好現實,追完 ...
最後一句真係好中 不過咸豐年代o既事, 算啦!

講到以前, 真係早知就唔鬼讀咩野marketing 去讀兩性心理學啦, 雖然應該係更辛苦
但出o黎做個乜乜顧問輔導員都唔錯, 日日有唔同人o既故仔聽,
講到涉及親密課題時又可以奉旨拎住份糧講咸濕o野
唔理你公司有幾大, 三五七個定係三百五百七百個員工, 我保證每日第一個返o黎最後一個離開
遲到早退辦公時間睇手機做私人野俾老細捉到, 一分鐘我俾你鞭一百籐
星期六日公眾假期聖誕新年本宮全部豪晒俾公司又點話

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-20 15:08 發表 查看引用來源
咁又唔係嘅!可能傾咗就唔係呢個關係呢!
都有道理
傾左反而更快無新鮮感,我亦都唔會記到而家

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2024-2-20 15:48 發表 查看引用來源
都有道理
傾左反而更快無新鮮感,我亦都唔會記到而家
咁咪係囉!不過如果講咗可能又有另外發展!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-20 11:20 發表 查看引用來源
好撚入。。。啲拍指拍聲又勁😂😂😂
抱住o黎屌仲要大力啪? 好高風險囉
玩到成身大汗之後唔覺意跣手........ 如果當事人係我撻落地冇所謂, 自細man 開架嘛! 邊度跌低邊度企返起身!
問題係啪我果位支棒仲用唔用得, 呢個係一個疑問
就算地板有玻璃大不了痛我兩三日, 但男人支野斷o左係一生一世o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-20 15:39 發表 查看引用來源

最後一句真係好中 不過咸豐年代o既事, 算啦!

講到以前, 真係早知就唔鬼讀咩野marketing 去讀兩性心理學啦, 雖然應該係更辛苦
但出o黎做個乜乜顧問輔導員都唔錯, 日日有唔同人o既故仔聽,
講到涉及親密課題 ...
咁咪好似netflix套sex education,男主個阿媽咁,做做下consultation 同client上床都刺激🤭

講返正題
師姐性生活好似都幾美滿,如果你讀左兩性關係,接觸太多可能會對性事麻木?可能就係讀左marketing,先造就到今日嘅你🤝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-20 15:51 發表 查看引用來源

玩到成身大汗之後唔覺意跣手........ 如果當事人係我撻落地冇所謂, 自細man 開架嘛! 邊度跌低邊度企返起身!
就算地板有玻璃大不 ...
所以要細粒先可以咁玩!蛇蛇長腿又另外玩法啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-20 15:51 發表 查看引用來源

就算地板有玻璃大不 ...
咁我下次吾好咁狼死啦😱😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-20 16:02 發表 查看引用來源
咁我下次吾好咁狼死啦😱😆
咁狼死想屌死人哋個女咩!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-20 16:04 發表 查看引用來源
咁狼死想屌死人哋個女咩!😬
有時肉緊起上嚟好難收到😆😆😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-20 16:05 發表 查看引用來源
有時肉緊起上嚟好難收到😆😆😆
咁又係!見到佢好high嘅樣,想佢再high啲!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆