上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  299.4k

聖誕節快樂,聖誕,當然要慶祝,星星同學會更新~

那些年,星星同學會 第58話

「你好無聊呀!」Joyce嘅聲音有啲萌。

「哦,終於有人肯開聲喇。」

「………………」

大家又開始沉默。算啦,等佢靜下心先,有咩等陣先講。

「你搏我懵!」

「冇!係你打阿星阿星先扶住你啫。」

「…………你攬咁實做咩呀?」

噢,係喎,都係放手好啲。阿星鬆開手輕輕將Joyce推開,半夜三點幾,俾人拳打腳踢一輪,仲要氹返,除咗阿星之外應該都冇第二個。

Joyce雙眼紅腫,但係眼中有微微嘅笑意,似乎並唔討厭阿星咁多嘢講。阿星見佢唔多反抗,即刻同Joyce講:「你記得欠阿星一餐茶,打到阿星咁痛呢餐你好快啲還添呀!」一路講一路摸下自己塊面,頭先果巴認真熱辣辣,啲相書話手指似薑嘅女人打人巴掌通常都熱辣辣嘅,唔知係咪就係咁。

Joyce用左手拉開阿星摸住面嘅左手,然後伸出右手撫摸阿星啱啱俾佢冚咗一巴嘅面,Joyce嘅手指軟滑而冰冷,輕輕喺阿星嘅面上撫摸,好似想呵返阿星咁款。然後再次聽到啪一聲!

阿星再次眼前金星亂舞,好多個阿星喺阿星眼前飛嚟飛去。「賤格!」呢句係Joyce最後一句同阿星講嘅說話,然後阿星咀唇上有人飛快咁留低咗一下唇印,跟住阿星耳聽到“呯呯呯”聲有人好快上咗樓梯,到阿星眼前啲星星散哂之後,個廳只係剩返阿星一個。

究竟發生咗咩事?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-25 09:29 發表 查看引用來源
聖誕節快樂,聖誕,當然要慶祝,星星同學會更新~

那些年,星星同學會 第58話

「你好無聊呀!」Joyce嘅聲音有啲萌。

「哦,終於有人肯開聲喇。」

「………………」

大家又開始沉默。算啦,等佢靜下心先,有咩等陣先講。

「你搏 ...
咁奇怪嘅!咁下次會唔會有進一步發展?

引用:
原帖由 licklickson 於 25/12/2022 15:38 發表 查看引用來源
咁奇怪嘅!咁下次會唔會有進一步發展?
再奇啲都仲有,睇埋落去先講😬

俾人冚一巴錫一啖係咩滋味?星星同學會下一話~

那些年,星星同學會 第59話

聽到均勻嘅呼吸聲,阿星知道Grace 攬住阿星已經沉沉進入睡鄉。Grace 嘅一邊34D一路壓住阿星嘅心口,就算係隔住件睡裙,阿星仍然感覺到佢嘅份量。摸下Grace 短短嘅淺啡色頭髮,見到佢長長嘅眼睫毛,原來真係有人啲眼睫毛唔使加都有咁長。其實如果以外貌同身材嚟講,Grace比起姐姐Joyce仲要更加好,如果話Joyce係有8分嘅中上之姿嘅話,Grace會係接近10分嘅上上之選。當然,睇女仔唔係只睇外表嘅,Joyce令阿星難忘嘅,並唔係外表……………

………………………………………

第二朝阿星喺梳化度一打開眼,就已經望到Joyce坐咗喺阿星隔離張單人梳化度望住阿星。真係俾佢嚇醒,邊樹有人坐喺度睇住人瞓覺㗎?阿星即刻起身,戴返副眼鏡望下究竟係乜水。

Joyce見到阿星起身,就擰轉身背住阿星,然後話:「係咪去飲茶呀?行得未?」吓?

「我問你係咪陪我去飲茶呀!聾㗎你?」Joyce顯得有啲唔耐煩。

「阿星未瞓夠喎…………」

「我話咗請你飲茶嫁喇,係你唔去咋。俾多次機會你,係咪陪我去飲茶!」你都幾過癮,同人講嘢背住人咁冇禮貌嘅?之前教你打機都冇咁難相處。

「等阿星刷個牙都得啩?」阿星真係冇乜腰骨,有茶飲都真係唔好話唔好。

「你快趣啲啦,咁鬼慢,唔等你嫁!」真係唔覺原來Joyce嘅語氣都幾冇禮貌。

10分鐘之後,阿星上咗Man㗎跑車,Joyce揸車,車阿星去飲茶去也。好嘢,有茶飲!

但係你永遠都估唔到,呢餐茶,會去呢度飲。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-25 15:58 發表 查看引用來源
俾人冚一巴錫一啖係咩滋味?星星同學會下一話~

那些年,星星同學會 第59話

聽到均勻嘅呼吸聲,阿星知道Grace 攬住阿星已經沉沉進入睡鄉。Grace 嘅一邊34D一路壓住阿星嘅心口,就算係隔住件睡裙,阿星仍然感覺到佢嘅份量。摸 ...
咁奇怪!咁就快啲update啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 25/12/2022 17:52 發表 查看引用來源

咁奇怪!咁就快啲update啦!
係好怪,咁先令阿星著迷啦嘛😬

既然咁忙,更新多一話先~

那些年,星星同學會 第60話

呢程車,坐咗足足兩個鐘有多,由上高速公路開始,Joyce就係咁飛車,以時速100英里(160公里)嘅車速係咁飛,阿星雖然唔識揸車,都知道高速公路嘅車速限制係時速70英里(110公里),揸到100,查實好危險,乖嘅小朋友真係千祈唔好學。

「喂,揸咁快,趕住去投胎咩?揸慢啲得唔得?」阿星見車速越嚟越快,都係問清楚好,一陣發現大家嘅目的地唔同,都仲有時間跳車。

Joyce冇答阿星,全程把口密到好似搽咗強力膠水咁,一粒聲都唔出。阿星問咗好多次Joyce都唔俾反應,又到阿星開始驚喇。「你出發之前可以放低阿星先嘛?一係阿星下站有落,你放低咗阿星先好冇?」呢啲時候都係大難臨頭快啲走啦。

雖然Joyce嘅身型係唔錯嘅,尋晚俾佢責住都感受到有一定嘅份量,唔算大,不過係均勻比例。而且冇乜肥肉,冇肚腩仔,佢著件白色露少少肚臍嘅短袖t-shirt,一條淺藍色高腰牛仔褲,都顯露到佢偏瘦但仍然有馬甲線嘅身材。今日Joyce仲將啲好長好長,長到差唔多到腰嘅頭髮高高綁住成為一條馬尾,呢期啲女仔好中意綁馬尾綁到咁高,差唔多到頭殼頂咁高嘅。不過其實呢啲觀察喺Joyce架車上咗高速公路之後都已經冇咗。原因?咪就係因為要揸實扶手,為有可能,唔係,係極有可能出現嘅炒車作好準備囉。

「你咪嘈!我專心揸緊車,一陣你騷擾咗我炒車唯你事問!」

吓?你又知阿星諗緊會炒車嘅?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-25 19:08 發表 查看引用來源
既然咁忙,更新多一話先~

那些年,星星同學會 第60話

呢程車,坐咗足足兩個鐘有多,由上高速公路開始,Joyce就係咁飛車,以時速100英里(160公里)嘅車速係咁飛,阿星雖然唔識揸車,都知道高速公路嘅車速限制係時速70英里(110公里),揸到10 ...
兩姊妹都咁古怪!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 25/12/2022 20:51 發表 查看引用來源
兩姊妹都咁古怪!😂
係咩?阿星又唔多覺😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-25 21:22 發表 查看引用來源

係咩?阿星又唔多覺😬
你有被虐傾向?😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆