上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  445.9k

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-5-19 08:23 發表 查看引用來源
6月應該只會放寬俾部分人通關。吃喝玩樂就要等多陣,唔會一步到位。如果唔係袁國勇嗰班「專家」又出黎吠。
🤣🤣🤣

附件

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-5-19 08:23 發表 查看引用來源
6月應該只會放寬俾部分人通關。吃喝玩樂就要等多陣,唔會一步到位。如果唔係袁國勇嗰班「專家」又出黎吠。
上面仲有本土個案,鬆懈左
一有國內輸入又有排搞

粵港澳互認檢疫認證日內出台
https://hd.stheadline.com/news/r ... 7%E5%87%BA%E5%8F%B0

故勿論數千元費用,我唔係內地商人...

一早都話6月最多只會開通俾部分人。

回覆 903# andy_2008 的帖子

有乜嘢用呢?限幾類人得,仲要俾幾千蚊,過關仲要2,3個鐘,你覺得關你事咩?

回覆 904# SZ11 的帖子

所以我一直都話快都要10月,6月俾有錢人試玩3個月後,就有機會可能或者到普通人

有檢測應該可以上,要上就自費檢測,卜街大陸,點都要呃下你錢先

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-5-19 11:27 發表 查看引用來源
所以我一直都話快都要10月,6月俾有錢人試玩3個月後,就有機會可能或者到普通人
中港家庭🥺

引用:
原帖由 chukikwong 於 2020-5-19 11:40 發表 查看引用來源
有檢測應該可以上,要上就自費檢測,卜街大陸,點都要呃下你錢先
吾好咁講啦, 系HK醫院測試, 系HK比錢.

幾千銀得14日,就算中港家庭都點負擔,除非有錢人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆