上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  281.7k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 11:49 發表 查看引用來源
而家多好多肯含jer指插,甚至毒龍,但少咗輕調慢撚,完全係time is money模式,總之就想盡早k.o.,因為一般名義上都只得70分鐘(紅牌好多自訂60分鐘),驚夠鐘都未出,又如果早D搞掂又可以搏個客早D放人 ...
你要輕調慢撚都唔係無既,不過要一入房就P2🤣🤣

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-3 11:54 發表 查看引用來源

上次介紹俾你嗰個前YJ孖八,都有舔棍身,但唔吹!
唔吹唔夠專業啊🤣吹住出爽好多🤔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-3 13:21 發表 查看引用來源
唔吹唔夠專業啊🤣吹住出爽好多🤔
今天星期六,今晚留港消費,去香港骨場搵下老相好先😆

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-2 00:34 發表 查看引用來源
我都唔明大陸d野

叫雞摭
洗唔洗咁大陣丈
又唔係走私販毒

上面D好人要搵錢, 查一輪好過出雙糧,

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-2 00:30 發表 查看引用來源
唔係我比你的那個林把
呢個係近期發掘的
不過真係好差,佢手骨

好彩唔係床尾機
佢會啜我奶頭

總結:唔好玩
你俾既冇再搵,因為冇去新銀座好耐,上去幾次都係去其他場按正骨推油,佢今日微信我,睇來生意好差

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-3 15:49 發表 查看引用來源
今天星期六,今晚留港消費,去香港骨場搵下老相好先😆
好耐都無留港消費,睇下而家香港桑拿咩環境都好,反正星期六都唔想北上😆

沖完涼出大廳靜靜地,一D都唔似星期六🥲飲杯野食支煙可以直接入房搵老相好😎

如果對比揼骨香港玩真係幾好,揼到我成個人鬆晒,揼完仲可以入洞,換左兩個姿勢就比佢搞掂左🤣
技師無深圳咁後生,三十零歲左右,

揼完出大廳整碗餐蛋麵先,都食得下,食飽又返歸🤤
埋單抵玩,$738全包😆返大陸揼一轉快揼連車馬費都要$800左右,仲要LOOK上LOOK落,又揼唔到D咩,今日係香港玩真係揼得幾滿足👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-4 03:05 發表 查看引用來源
好耐都無留港消費,睇下而家香港桑拿咩環境都好,反正星期六都唔想北上😆

沖完涼出大廳靜靜地,一D都唔似星期六🥲飲杯野食支煙可以直接入房搵老相好😎

如果對比揼骨香港玩真係幾好,揼到我成個人鬆晒,揼 ...
喺北上嘅性價比愈來愈低下,呢個價錢,留港消費又真係未嘗不可

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-4 03:05 AM 發表 查看引用來源

未係香港玩過
又係小費另計?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-4 03:05 發表 查看引用來源

糸米45/50路
有冇吹同車?

引用:

$738全包咁抵?😃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆