上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.9k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

適可宜止了!

大家發洩完可正式返回主題吧。

上禮拜日頭巡咗一次,無乜新面孔,都係嗰班

幾個月前夜晚去有一兩個新,有個益力xx,
好後生,喪喪地幾好玩,有個叫heart easy大波

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2018-9-6 04:15 PM 發表 查看引用來源

提示簡潔易明

另我想講番上次見格離台影辣照既
原來個名同唔難拎既讀法一樣, 係聲調唔同
叫ABCD?0, 定係其實係1個人來?
有冇人知:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-9-6 05:25 PM 發表 查看引用來源

提示簡潔易明

另我想講番上次見格離台影辣照既
原來個名同唔難拎既讀法一樣, 係聲調唔同
叫ABCD?0, 定係其實係1個人來?
有冇人知:smile_41::smile_41: ...
應該係,我揾易拎,西經大聲叫E零:smile_27:

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-9-6 05:29 PM 發表 查看引用來源

應該係,我揾易拎,西經大聲叫E零:smile_27:
噢, 同一人咁就no good
記得呢個帖有人講過佢演奏一般
減低左搵既意欲:smile_45:

E zero

係咪成日講我就死啦...我死啦...

夜晚有冇介紹。

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 6/9/2018 10:21 PM 發表 查看引用來源
E zero

係咪成日講我就死啦...我死啦...
係男人都叫老公,同一意思..冇新意...

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2018-9-6 04:15 PM 發表 查看引用來源

舊面孔有冇好野?边個好啲?有冇大雨水塘?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆