上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.5k

引用:
原帖由 ~富江~ 於 2007-6-3 04:00 PM 發表

師兄~~學你話既....仲有得追~千其唔好比佢激親~~
你岩...:041: :098:

我怕呢場又有古惑野..唔係話拉馬,但係在跑法步速上有人可能玩野,大家小心..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 04:01 PM 發表

下次先算啦,仲出唔出都唔g..:043:
爆冷3倍...有冇差咁遠:096: 好抵買

大家睇下我分析岩唔岩,第1,呢場放頭應該係4土星(慢步速),但會唔會有一隻會突然放快佢小小呢,第2,爆炸冇理由有3倍咁好分..我怕大摩用靳能又玩野..分分鐘用靳能學步步穩咁擺前走就大鑊...:044:  希望估錯...:032:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 04:03 PM 發表

:071:咁就行頭啦:097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 04:03 PM 發表

我唔信呢隻,我買另一隻爆..:023:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 04:00 PM 發表
呢場會唔會「爆炸」走去拉快步速呢......:092:
即係同一定放既"土星"鬥燒???:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 04:07 PM 發表

我唔信呢隻,我買另一隻爆..:023:
你覺得會唔係1/2 win???

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 04:06 PM 發表
大家睇下我分析岩唔岩,第1,呢場放頭應該係4土星(慢步速),但會唔會有一隻會突然放快佢小小呢,第2,爆炸冇理由有3倍咁好分..我怕大摩用靳能又玩野..分分鐘用靳能學步步穩咁擺前走就大鑊...:044:  希望估錯...:032:
係就大鑊:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 04:06 PM 發表
岩:096:
分析得好:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆