上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.6k

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-18 10:20 PM 發表

哈哈.....
係你唔出手姐....
你出手....
我都溝唔到啦....
上次係chocolate度溝唔溝到女先....:smile_40: :smile_40:
我冇去呀........個老虎打俾我叫我返香港, 跟住 joey 同紅紅先打俾我..........我冇辦法喇...唯有返香港........:smile_27:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:20 PM 發表

有撚計咩........甘撚靚仔.....:smile_45:
同你比....我都企埋一邊啦.....哈哈哈....!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-18 10:17 PM 發表

溝緊....睇下帶唔帶到出來....
哈哈....我邊有你咁多女丫...係y bar都可以撞到舊菜....:smile_38: :smile_38:
係囉....邊有甘多女架.
我幾時先可追得上你地呢

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:23 PM 發表

我冇去呀........個老虎打俾我叫我返香港, 跟住 joey 同紅紅先打俾我..........我冇辦法喇...唯有返香港........:smile_27:
唉....真係.....
無能用啦....
一call就走.....仲快過閃電俠呀...!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-18 10:23 PM 發表

同你比....我都企埋一邊啦.....哈哈哈....!!!:smile_30: :smile_30:
咪撚玩喇........聽晚點.........都好耐冇 join 你地.....:smile_40:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-18 10:23 PM 發表

係囉....邊有甘多女架.
我幾時先可追得上你地呢
你....一條女就夠晒啦.....
哈哈哈......:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-18 10:25 PM 發表

唉....真係.....
無能用啦....
一call就走.....仲快過呀...!!!:smile_30: :smile_30:
閃電俠呢個名幾型下....:smile_43:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:25 PM 發表

咪撚玩喇........聽晚點.........都好耐冇 join 你地.....:smile_40:
哈哈...
九成會到呀..>cc...
咁你點先....
唔會又老虎急call又閃番去呀...!??

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-18 10:28 PM 發表

閃電俠呢個名幾型下....:smile_43:
你要唔要.....
幫你改個呢...哈..:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-18 10:29 PM 發表

哈哈...
九成會到呀..>cc...
咁你點先....
唔會又老虎急call又閃番去呀...!??
好撚慘呀...佢知我返大陸做野.........佢一定打俾我........:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆