上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 12:31 發表 查看引用來源

品酒品咖啡品芝士品雪茄品魚子醬品朱古力品香檳餐桌禮儀商務禮儀演講技巧談吐技巧讀心術催眠術講故事講英文講法文講德文講意大利文講西班牙文性格分析心理分析男女攻防搞情趣搞性趣搞呢搞路,下半年仲有三個月,應該學 ...
學講古~~~~學股,HAHA......
對住女生講故仔,對住男人講股票,就fit晒嘞。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 12:40 發表 查看引用來源

能者多勞。。無能煮留家煮飯😍😍
香港真係商機處處。
我見學生參加既比賽,興趣班,多到呢.......
我都叫簡單,我直情覺得而家D阿爸阿媽似個仔女既秘書,經理人,司機............
暑期個時間表豐富到不得了。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 12:42 發表 查看引用來源

師兄講到阿吉貓好似好正咁,阿星真係見識得少,未有幸見過😬
師妹係高質正野,師兄加油~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-19 12:27 發表 查看引用來源

師兄換相唔該。
我記憶當中好似係換唔到相。😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-19 12:29 發表 查看引用來源

HAHA........借一借力會易好多,即個人座底少少。
男人可能要出多少少力,但女生會少份擔心,多份享受,即個人經驗呀下。

上次同cat師妹講上樓梯就係咁,即係同cat師妹講,唔係同佢做。 ...
咁即是講好還是做好呢?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 12:42 發表 查看引用來源

呀儀直頭等你抱番屋企啦。。係爭你幾時抱咋。。😂😂
你好野,好彩呢幾年我身手好左,我幾想一拳打埋去,家陣硬生生收番個拳頭,免生靈塗炭。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-19 12:48 發表 查看引用來源

其實香港話大唔大,話小唔小,
真係有心想四處去的話,
根本有好多地方完全未去過,
我自己就經常上youtube睇下有咩地方可去?
可惜虎虎就比較保守,
好多地方都唔願意去,
所以咪搞到我咁悶囉!😅 ...
師兄,先搵D易入手既開始,最近小弟都去左staycation,安排晒自助餐,禮物,玩等等,一條龍服務,有左個開頭,之後就易搞。
我意思搞下一次活動,....活塞運動都得。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-19 13:32 發表 查看引用來源

嘩!好有立體感呀!
你要整番個嘛😂😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 12:31 發表 查看引用來源

品酒品咖啡品芝士品雪茄品魚子醬品朱古力品香檳餐桌禮儀商務禮儀演講技巧談吐技巧讀心術催眠術講故事講英文講法文講德文講意大利文講西班牙文性格分析心理分析男女攻防搞情趣搞性趣搞呢搞路,下半年仲有三個月,應該學 ...
星師兄壇數極高哦!👍

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-19 14:24 發表 查看引用來源

我記憶當中好似係換唔到相。😅
換到架師兄,好似係要png格式,小弟其實之前換左個跆拳道相,但有D揚,家陣轉番呢張無人討論既之嘛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆