上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.4k

引用:
原帖由 star_platina 於 10-1-2022 07:50 發表 查看引用來源
星期一涼浸浸嘅早上,米雪第49話~

米雪 49

喂?咩事?「你唔識正正經經同人講嘢嘅咩?」Michelle一開聲就一句頂埋嚟。阿星依起棚因為細個食四環素搞到大個變成啡色嘅牙望住佢,然後話:唔識,咁係咪可以收線?「你就想!我係打嚟想話 ...
望住個手機屏幕+ day dream.... when u come back to ur senses quickly hang up with her and call cassey  to put out that rage LOL

回覆 920# star_platina 的帖子

師兄,米雲都幾無聊下喎,哈哈!

引用:
原帖由 cx829 於 10/1/2022 12:24 發表 查看引用來源

望住個手機屏幕+ day dream.... when u come back to ur senses quickly hang up with her and call cassey  to put out that rage LOL
Haha that sounds very naughty and just fits my kind of mindset. Too bad that I was too occupied by her dark vest and bra with the not-much-covered arse😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 10/1/2022 13:06 發表 查看引用來源
師兄,米雲都幾無聊下喎,哈哈!
咪係,仲要著到咁😬

星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅閃眼都花埋鳥!     

高傲語話如兵刃
果真命運轉乾坤
裙下之臣現身來
還問英雄索意見
視像迷矇見胴體
星星雙目難專注

引用:
原帖由 boar36 於 10/1/2022 17:52 發表 查看引用來源
星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅閃眼都花埋鳥!     

高傲語話如兵刃
果真命運轉乾坤
裙下之臣現身來
還問英雄索意見
視像迷矇見胴體
星星雙目難專注 ...
某錯,的確係眼都花埋鳥~😬[attach]40069947[/attach]

回覆 926# star_platina 的帖子

佢真係全身都黑喎😂會由上到下,再到上睇哂

引用:
原帖由 justinran 於 10/1/2022 19:06 發表 查看引用來源
佢真係全身都黑喎😂會由上到下,再到上睇哂
仲有咁~😬[attach]40069948[/attach]

又係星期二,阿星凍冰冰,米雪態度都冷冰冰。米雪第50話~

米雪 50

嚴格嚟講,阿Michelle係有著住底褲嘅,只不過底褲嘅後面好大忽原本要遮住啲肉嘅地方都冇咗布遮住,形成咗左右兩邊好大忽肉暴露喺阿星嘅眼前。Michelle喺鏡頭前面慢慢咁轉咗一圈,然後問:「靚唔靚呀?」你問緊你靚唔靚,定係你著得靚唔靚呢?Michelle再次用佢凌厲嘅眼神隔住手機嘅屏幕射過嚟,然後話:「我靚就梗係啦,我話我條新底褲呀!」你又知你靚?呢句說話換嚟嘅,係又一次嘅凌厲眼神。

Michelle顯得有啲嬲,隔住件黑色小背心除咗一個扣,慢慢咁透過穿出又穿入嘅動作就輕而易舉咁將黑色嘅胸圍喺唔使除小背心嘅情況之下除咗出嚟,你又真係幾好嘢。喺一連串嘅動作完成之後,Michelle用雙手喺心口度由左右兩邊各自向前推咗一下,將豐滿嘅兩團輕輕咁推到去黑色小背心嘅最前,幾乎俾佢雙手推到破衫而出。推咗兩三下之後,Michelle再次行近鏡頭,對住阿星嘟起咀,然後話:「係咪好想睇呢?」你你你,你又想破阿星戒!

Michelle笑,笑得真蠱惑,你個衰妹梗係成日咁樣整人啦?「冇喎,我係對你咁啫。」咩意思?阿星冇鹹濕過你喎!「你呢個人呀,喺幫人以外嘅時候真係一啲都唔敏感!」咩呢?「你係咪因為Cassy而節制呢?」你………點知㗎?阿星同Cassy已經好保密囉喎。「哼,你啲嘢係你自己以為冇人知啫!」查實阿Michelle你係幾時知道嘅呢?

相信因為Michelle已經有好多嘅問題解決咗,所以佢對好多其他事嘅觸覺都變得非常敏感,連阿星嘅事佢都睇得一清二楚。「你呀,成個鹹濕佬咁,賤格格!」某某某,阿星從來都某賤格格,well,上床果陣少少咁啦。「哼,成日扮傻,都唔知人地擔心嘅!」唏,阿星呢啲,冇人會當真嘅。「你呀,到時同Cassy分咗手,記得通知我,等我笑下你呀!」你話阿星會唔會咁蠢,講你知等你笑阿星呢?

正所謂:

鏡頭面前弄姿色
索引英雄來讚美
轉移話題緩氣氛
凌厲眼神又射來
連番動作來誘惑
英雄底牌遭看透
還道日後留一線

金翅馬騮自凟鳥
(米雪全文完)

引用:
原帖由 star_platina 於 11-1-2022 07:54 發表 查看引用來源
又係星期二,阿星凍冰冰,米雪態度都冷冰冰。米雪第50話~

米雪 50

嚴格嚟講,阿Michelle係有著住底褲嘅,只不過底褲嘅後面好大忽原本要遮住啲肉嘅地方都冇咗布遮住,形成咗左右兩邊好大忽肉暴露喺阿星嘅眼前。Michelle喺鏡頭 ...
lol this could also mean she wants to capture u after u r done with cassey lol
too bad. doesn't seem like she is ur cup of tea.

What story will u post next?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆