上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  281.7k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-5 06:27 發表 查看引用來源
45/50路無可能做我老相好了,我雖然不太介意年齡稍大,但都不能越過我底線,我最多接受3字頭,除非正骨水😁你都唔知我疫情期間我係香港骨場跌左好多次錢先搵到個比較好既技師,陰公😭香港骨場好多都係大媽級🙈 ...
疫情期間我都迫於無奈起香港骨過, 但真係頂唔住. 一次50路肥大媽, 好難先出到.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-5 06:29 發表 查看引用來源
我呢D平民玩唔起貴野,唯有搵D平野玩😂通關前$688,已經加左價🤣
$738全包兼入洞,仲係三十頭......真係估唔到香港都有咁平!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-5 08:36 發表 查看引用來源

疫情期間我都迫於無奈起香港骨過, 但真係頂唔住. 一次50路肥大媽, 好難先出到.
初初上深圳玩,乜都唔識唯有輪牌,點知嚟咗件豬扒,唔識彈鐘硬食,留低陰影至今不滅!😖

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-5 09:29 發表 查看引用來源

初初上深圳玩,乜都唔識唯有輪牌,點知嚟咗件豬扒,唔識彈鐘硬食,留低陰影至今不滅!😖
哈哈,豬扒都仲好D,直頭試過銀背大猩猩

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-5 11:05 發表 查看引用來源
哈哈,豬扒都仲好D,直頭試過銀背大猩猩
嗰件扒都虎背熊腰o架!😫

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-5 06:27 發表 查看引用來源
45/50路無可能做我老相好了,我雖然不太介意年齡稍大,但都不能越過我底線,我最多接受3字頭,除非正骨水😁你都唔知我疫情期間我係香港骨場跌左好多次錢先搵到個比較好既技師,陰公😭香港骨場好多都係大媽級🙈 ...
真係聽者傷心,聞者流淚😭
不過都皇天不負有心人,揾到個可接受嘅30路,以備不時之需👍

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-5 11:14 發表 查看引用來源

嗰件扒都虎背熊腰o架!😫
冇苦又點會有甜,當係人生歷練,以後唔會咁揀擇,好事呢🤣

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-5 08:36 發表 查看引用來源

香港桑拿糸怪物集中地⋯⋯
試過一次房黑望落好似吾太差
大車乃西69
好爽
走個時埋單
有個三點式紅色囡望住我同我講
下次再找我
嘩,好老重樣好差😵‍💫😵‍💫

引用:

太大年齡或太大件我會揀正骨水算,費事又黎6點半棍法😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-5 08:58 發表 查看引用來源

$738全包兼入洞,仲係三十頭......真係估唔到香港都有咁平!
無30頭,都30中或尾了,不過外表,身形都可以接受😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆