上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.6k

閃人先....一陣傾....

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-18 10:38 PM 發表

0個日佢都唔知我上左去...:smile_44:
所以咪話你快閃俠囉....
趕住番去交人嘛...cc..
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:39 PM 發表

上廠...傾野
小心又比人漏夜急call番hk呀...cc...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-18 10:04 PM 發表

有咩計.可以去玩
但佢又唔知呢??
1卡2號. 你臨出門口時, 同佢講你訓覺.
跟住飛線落住1卡2號o個度, 但又唔好開電話.
咁o既話佢打你hk電話會長響無人聽, 打大陸電話又會關機
佢咪以為你訓左囉 :smile_44:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:25 PM 發表

咪撚玩喇........聽晚點.........都好耐冇 join 你地.....:smile_40:
仲好意思講 :smile_30:

推 一推,閃!!
:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-19 07:44 發表

1卡2號. 你臨出門口時, 同佢講你訓覺.
跟住飛線落住1卡2號o個度, 但又唔好開電話.
咁o既話佢打你hk電話會長響無人聽, 打大陸電話又會關機
佢咪以為你訓左囉 :smile_44:
唔好用聯通喎~如果唔係一定通天:smile_30:

內遊區d版主搞到內地夜遊討論區氣氛差晒,同以前比真係差天共地,又多廣告又多吹水post,再咁搞落去真係會變成第2個man169啦:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

返來啦, 訓覺 :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆