上一頁下一頁
發新話題

再見188

收藏  |  訂閱
1.3k  161.1k

引用:
原帖由 sagax 於 2022-9-10 07:43 發表 查看引用來源
一切隨緣啦😊   反而辛辛苦苦去找另一半可能未必好😔
中秋節快樂😁
係唔係結咗婚嘅想單身?我啲結咗婚嘅朋友個個都話單身好😂單身萬歲,中秋節快樂..今晚食燈籠🏮玩月餅🥮

中秋節快樂

有手有腳, 東家唔打~打西家....
向好一面諗....一定會更好既

男人現在靠唔過....最好自己理財OK

今晚...我地睇既月亮都係一樣大一樣靚既
你仲有一班網友絲打~~ 加油

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-10 11:15 發表 查看引用來源
中秋節快樂

有手有腳, 東家唔打~打西家....
向好一面諗....一定會更好既

男人現在靠唔過....最好自己理財OK

今晚...我地睇既月亮都係一樣大一樣靚既
你仲有一班網友絲打~~ 加油 ...
今晚同小朋友慶祝生日呀....3 歲都唔知送乜好...禮物都未買😌😌😌唔想買車車...

回覆 943# 失常少女 的帖子

哇~~~中秋節生日....好特別~

祝你小朋友 身體健康, 肥肥白白, 開開心心呀

仲細個...你陪佢已經係最好禮物啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-10 09:42 發表 查看引用來源
係唔係結咗婚嘅想單身?我啲結咗婚嘅朋友個個都話單身好😂單身萬歲,中秋節快樂..今晚食燈籠🏮玩月餅🥮
係呀🤦 單身好😆

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-10 11:39 發表 查看引用來源
哇~~~中秋節生日....好特別~

祝你小朋友 身體健康, 肥肥白白, 開開心心呀

仲細個...你陪佢已經係最好禮物啦
師兄講得好啱, 對住個活生生嘅大人玩,
好過對住啲死物或玩具😹

失常少婦...搵緊工....唔得閒上黎

射料到波溝,睇住慢慢流落去
引用:
原帖由 失常少女 於 2022-5-27 23:35 發表 查看引用來源
G 到H cup 嘅胸器...會令人窒息嗎....🫢

甘大對會唔會好辛苦 😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-9 20:42 發表 查看引用來源
單身會唔會好過有另一半?
人要穩定就會無咗自由🫠
其實睇人而定,有啲人無伴好似世界末日咁,冇哂精神,穩定都唔代表一定冇哂自由(自由應該唔代表可以去搵第二個),咁open relationship 唔係個個可以接受到. 有啲就真係鐘意下下check住哂,遇到呢啲就真係咩自由都冇(有時想自己靜下都唔得)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆