上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.5k

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-9-21 05:47 AM 發表 查看引用來源
成班老鬼話當年...
小第當時就 “發財埋便,叫鷄對面”,果度出入多...
睇艷舞(美女與蛇)
真人表演(不定期要约)
畢業果年跟個師兄去官涌ㄧ間公寓破處..收50大元..比個姊姊叫我唔好緊張,揸波细力d,仲要我返去記得割包皮... ...
佢有無俾番封利是你:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-9-21 05:47 AM 發表 查看引用來源
成班老鬼話當年...
小第當時就 “發財埋便,叫鷄對面”,果度出入多...
睇艷舞(美女與蛇)
真人表演(不定期要约)
畢業果年跟個師兄去官涌ㄧ間公寓破處..收50大元..比個姊姊叫我唔好緊張,揸波细力d,仲要我返去記得割包皮... ...
窮風流先至係最回味,當年身邊無蚊,沙煲兄弟,有錢大家使嘅記憶往往是最深刻 多年來可以話閱女無數,錢來錢往,尻出尻入,但值得回味嘅相信都無得十零個,但兒時風花卻還歷歷在目,津津樂道:smile_34: 尼個年代後生甚至中生年紀嘅一輩成長過程零用錢多多,好多只要攤大手板財自來,根本就唔需要經歷零用十元八塊一個月,時有時無,慳得幾個月先玩得一次嘅過程,要話當年 ... 內容天與地:smile_27:

引用:
原帖由 hingota 於 20/9/2018 06:36 PM 發表 查看引用來源

佢有無俾番封利是你:smile_13::smile_13:
你估拍戲呀?

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-9-21 10:01 PM 發表 查看引用來源

你估拍戲呀?
後來有冇割到?:smile_44:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-9-21 10:01 PM 發表 查看引用來源

你估拍戲呀?
五十蚊一次成四十幾年前我都未出黎玩,果然系前業輩

引用:
原帖由 farm1615 於 24/9/2018 07:24 PM 發表 查看引用來源

五十蚊一次成四十幾年前我都未出黎玩,果然系前業輩
大把人未出世tim !

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-9-26 01:15 AM 發表 查看引用來源

大把人未出世tim !
俗語有話一夜夫妻百二蚊都幾十年次,五十蚊次,小弟可能得二歲

近排有冇好介紹。

C兄 更新下 近況 吾該

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆