上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  452.2k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-9-1 12:15 AM 發表 查看引用來源

我都唔算太暴力掛我估,
不過我都會打, 有時都會重手左會幾痛下

玩具我都超鐘意, 好鐘意侮辱對方嗰種玩法呢

之前都會塞住收陰球同震蛋出街,
咁而家冇塞啦?:smile_o01:
中意用皮鞭打pat
依家有呀
今日都塞住番工

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-1 12:18 AM 發表 查看引用來源

中意用皮鞭打pat
依家有呀
今日都塞住番工
塞住唔夠架, 有冇著條超短裙先? 或者有時真空咁去街都好正

皮鞭打都幾痛架wor, 又話唔鐘意暴力

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-9-1 12:50 AM 發表 查看引用來源

塞住唔夠架, 有冇著條超短裙先? 或者有時真空咁去街都好正

皮鞭打都幾痛架wor, 又話唔鐘意暴力
短裙都會,真空好少
皮鞭ok
但扯頭髮踩住果d吾得呀

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-1 12:57 AM 發表 查看引用來源

短裙都會,真空好少
皮鞭ok
但扯頭髮踩住果d吾得呀
唔知真空同塞住野出街, 邊樣對女仔黎講會難接受啲, 邊樣會興奮啲呢:smile_o10:
扯頭髮同踩住嗰啲我覺得睇力度啦, 如果只係為左侮辱性質唔係好大力整痛既, 我都幾鐘意咁玩架:smile_o01:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-9-1 01:17 AM 發表 查看引用來源

唔知真空同塞住野出街, 邊樣對女仔黎講會難接受啲, 邊樣會興奮啲呢:smile_o10:
扯頭髮同踩住嗰啲我覺得睇力度啦, 如果只係為左侮辱性質唔係好大力整痛既, 我都幾鐘意咁玩架:smile_o01:
真空難接受,塞住入面邊個睇到。
我比較中意塞住

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-1 01:37 AM 發表 查看引用來源

真空難接受,塞住入面邊個睇到。
我比較中意塞住
呢樣應該係個人喜好啦, 好似有啲人鐘意露出咁, 就係鐘意嗰種剌激感,
同真空差不多吧

咁你日日都塞? 通常塞啲乜同塞幾耐架? 有冇試過同人玩搖控震旦? 呢個好正架:smile_o01:

好想睇新故仔

點解我冇咁既同事架. 陰工

引用:
原帖由 heaethan 於 2017-9-19 07:00 AM 發表 查看引用來源
好想睇新故仔
打緊架啦, 不過最近有啲忙, 所以未打晒, 等下啦

引用:
原帖由 2@4532gm 於 2017-9-19 11:13 PM 發表 查看引用來源
點解我冇咁既同事架. 陰工
冇架, 有都未必係你食, 我而家都冇啦, 都冇辦法

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆