上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.0k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-22 09:58 PM 發表

你全日都係中呢場P,我俾左3隻位置Q都中唔到,你令我太失望,你夠竟生咩事?莫非戒賭?唔緊要都係好開始!我係出便收埋幾場,你搵唔到喱!兄弟俾啲心機,做場好戲嚟睇,憑自已信心中番場威威!分析下等我10蚊 ...
今日戰績:
名店之星---w
不老英雄---p

再戰群雄---p
御名燈----4
經典再現----4
大富之星---4 無要呢隻,仲有我之不過係問吓炸,呢場買 零用錢:046: :046:
前面三場我收夠,之後都買左小小炸:025: 呢d係臨場菲
101122-APR-2007
16:07
沙田
星期日
位置8 場    3 再戰群雄 $500

$500.00$775.00

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-22 10:49 PM 發表

贏得一萬幾千....唔好吹到我咁强,都係分享勝利既喜悅,買唔買操縱權係自已手上,我地主觀性强,好難集合各兄弟夾料,我都係夠膽買自已揀果啲馬,唔夠膽買人家啲馬,錢....自已輸左心安理得,我要學就係要吸取 ...
哈....有同感!!:041:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-4-22 09:40 PM 發表

有班澳洲倒屎幫佢
捉我示威就有份:071:  
哈~到時一齊去小佢寶寶:071:

教主..乜咁早呀:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-24 06:46 PM 發表
教主..乜咁早呀:071:
諗掂未?跟你賭俾條位置Q玩下!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-24 07:02 PM 發表

咁快:044: 咁鬼心急:071: 未得:086: 睇晨操先
飛捷 幾岩心水...我估聽日利放:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-24 07:02 PM 發表

教主..想問吓隻 黑鷹  係咪識游水:027:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-24 07:38 PM 發表

教主..想問吓隻 黑鷹  係咪識游水:027:  
我唔答你!:097: 你要靠自已....查血統血系....等你辛苦到亞媽都認得!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-24 08:14 PM 發表

我唔答你!:097: 你要靠自已....查血統血系....等你辛苦到亞媽都認得!:096:
哦~咁我去問 吳通:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-24 08:54 PM 發表

哦~咁我去問 吳通:096:
都唔錯....話晒都算專長.......:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆