上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  281.8k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 19:10 發表 查看引用來源
我02年開始上大陸玩,一玩就出事,沉左返大陸,一屎忽痕就上去,浪費左好多時間同金錢🥺
有冇去沙咀?千禧年後好抵玩又多後生囡
又平

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-7 22:54 發表 查看引用來源
我都係2002開始北上

咁樣
你既紅顏知己
邊一年識既呢
你話佢曾經係紅牌
咁樣,佢應該上過你鐘wor
邊一年識就唔記得,我記得我係佢第一個客,果次上完鐘之後臨走時佢話我地都係唔好再見面😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-7 23:14 發表 查看引用來源

有冇去沙咀?千禧年後好抵玩又多後生囡
又平
有啊,果時沙咀,上下沙都好多野玩,後尾唔記得係邊度得到資訊,下沙有幾間野好好玩,名雅濤,經典,威尼斯,新貴族,東方明珠等等,好多師兄都應該有玩過🤭之後就長期係下沙玩,玩到比阿爺大掃除之後先轉去羅湖玩,以前下沙真係好好玩😁回憶總是美好的🥺

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 04:07 發表 查看引用來源
邊一年識就唔記得,我記得我係佢第一個客,果次上完鐘之後臨走時佢話我地都係唔好再見面😂
以退為進?
定係你太咸濕?🤣

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-7 17:44 發表 查看引用來源

我地可能同期喎,2014?
嘩, 你地咁後生2014先玩? 我2014都開始淡出了. 最記得就係2014春節後嚴打, 班K女大部份返晒老家過年. 之後等風暴過後先返深圳開工.
點之返來冇耐又打. 斷斷續續打到2016, 相屬既女都走左大部份. 而且2014打風後都越黎越少女上班. 真係慘

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-8 08:40 發表 查看引用來源

嘩, 你地咁後生2014先玩? 我2014都開始淡出了. 最記得就係2014春節後嚴打, 班K女大部份返晒老家過年. 之後等風暴過後先返深圳開工.
點之返來冇耐又打. 斷斷續續打到2016, 相屬既女都走左大部份. 而且2014打風後都越 ...
Sam兄講得啱,我太遲入道,錯過咗業界最輝煌歲月!😆

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 06:47 發表 查看引用來源
以退為進?
定係你太咸濕?🤣
無啊,無點樣咸豬手,因為佢第一次,都係教下佢門面功夫,不過傾計係傾得好投岩咀形,果時係我第一次遇到技師傾計內容係關於商業運作模式而且感覺到佢獨具慧眼只可惜出身農村,佢真係好特別,其實我第一次見佢已經對佢有FEEL😂走果陣真係好傷心,又唔肯比V7我聯絡佢,仲要對我講唔好再見面,當時真係成個心碎晒🥲

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-8 08:40 發表 查看引用來源

點之返來冇耐又打. 斷斷續續打到2016, 相屬既女都走左大部份. 而且2014打風後都越 ...
係囉,而家我都成日覺得自己好老,快4兜野仲一事無成,淨係識得玩,可唔可以比返20年光陰我😭

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 08:49 發表 查看引用來源

Sam兄講得啱,我太遲入道,錯過咗業界最輝煌歲月!😆
我初出黎玩果陣傻仔一名,唔知東莞原來咁荒淫,到新聞報導踢竇後先知有選妃金魚江,錯過左一個咁好既地方,現在心裡還有一種遺憾感😔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 15:28 發表 查看引用來源
無啊,無點樣咸豬手,因為佢第一次,都係教下佢門面功夫,不過傾計係傾得好投岩咀形,果時係我第一次遇到技師傾計內容係關於商業運作模式而且感覺到佢獨具慧眼只可惜出身農村,佢真係好特別,其實我第一次見佢已經對佢有FEEL😂走果 ...
講起靚女有D掛住佢,今晚搵佢食宵夜吹吹水先😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆