上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-14 11:15 發表 查看引用來源

教練努力呀!💪💪💪
fun fun run,都可當做是一個賽前預習,
努力,加油!
fun run果場分別係11月同12月😂
應該同快行mode

依家練番耐力就算

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-13 15:57 發表 查看引用來源

專注嘅女人,同專注嘅男人一樣吸引😬
其他感情佔我份額唔係好高。
基本上我鐘意玩任何野多過同女人玩。
所以女人除左本身外在條件外仲有其他野可以吸引,其實係會加分,勁加果隻。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-14 02:40 發表 查看引用來源

Bingo ! 一段關係,真係要一齊進步先掂。
女人令男人更優秀,男人令女人更亮麗。絕美嘅組合呀!
HAHA,即果D情感金句,兩個人一齊,係要保持住果份感情初心,又要會去追求同進步。
嘩........呢個組合,差不多係美斯同丙朗同一隊咁難得呢。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-14 09:44 發表 查看引用來源

係多左人練跑~~但應該10k居多
不過認真,如果做時間去練,其實最少半年前開始練
我自己報都係填少過2個鐘,但實際預測自己最少2hr05~10mins,如果唔抽筋既話😂

11同12月都有虛擬山賽報左,不過純粹同朋友fun fun run
黎緊9至10 ...
師兄勁啊,其實我未跑過,心思思緊好唔好都由低玩起,如果想試10K,師兄有咩建議呢?
試10K,要唔要達到咩指標先好試呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-14 12:04 發表 查看引用來源
HAHA,即果D情感金句,兩個人一齊,係要保持住果份感情初心,又要會去追求同進步。
嘩........呢個組合,差不多係美斯同丙朗同一隊咁難得呢。
話難唔難話易唔易,啱啱遇剛剛就好好。

相處舒服就係咁狀態…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-14 11:31 發表 查看引用來源
fun run果場分別係11月同12月😂
應該同快行mode

依家練番耐力就算
我有朋友抽唔中,哭渣馬喪…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-14 09:47 發表 查看引用來源
一個女人專注任何事都好吸引,精神會高度集中,眼神望住一樣嘢,睫毛定咗,又長又靚😬
我都好鍾意望呢啲專注既樣。

不過話說女人天生多工能。望完靚樣事後又會問你做乜望住我… 哈哈。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-14 02:40 發表 查看引用來源

Bingo ! 一段關係,真係要一齊進步先掂。
女人令男人更優秀,男人令女人更亮麗。絕美嘅組合呀!
令到女人越來越有自信,就越來越靚… 都好開心架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 14/9/2021 11:56 發表 查看引用來源

其他感情佔我份額唔係好高。
基本上我鐘意玩任何野多過同女人玩。
所以女人除左本身外在條件外仲有其他野可以吸引,其實係會加分,勁加果隻。 ...
絕對同意龍師兄所講,男人去到某一個年紀,好多其他事會比女人更加吸引,例如一份職業,一種興趣,或者一個腦友(可以刺激腦力嘅朋友)😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-14 12:07 發表 查看引用來源

師兄勁啊,其實我未跑過,心思思緊好唔好都由低玩起,如果想試10K,師兄有咩建議呢?
試10K,要唔要達到咩指標先好試呢?
坊間往時都有10k賽
係疫情少左
有時有d fun race有 5k,可以試
10k賽正常普通男性1個鐘已經完到
練就由短距離慢慢練起
我果陣試2k練上去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆