上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  281.8k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 15:30 發表 查看引用來源
係囉,而家我都成日覺得自己好老,快4兜野仲一事無成,淨係識得玩,可唔可以比返20年光陰我😭
羅湖兄未到四張已經可以唔洗捱,閒來風花說月享受人生,簡直令人羨慕!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 17:52 發表 查看引用來源

羅湖兄未到四張已經可以唔洗捱,閒來風花說月享受人生,簡直令人羨慕!
我自幼家貧屋企無錢供養我讀書,十幾歲就出黎捱世界,一日兩至三份工,好在理財有少少心得先可以早日脫苦海,以前做到個人好瘦,好似吸毒咁😂

而家好似冇咩快仔? 轉營去左tg搵食了,見好多700-1200,40分鐘,高質囡都千幾

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 17:58 發表 查看引用來源
我自幼家貧屋企無錢供養我讀書,十幾歲就出黎捱世界,一日兩至三份工,好在理財有少少心得先可以早日脫苦海,以前做到個人好瘦,好似吸毒咁😂
一個活生生愛拼才會贏嘅勵志奮鬥成功故事!😁

引用:
原帖由 江湖傳聞 於 2023-6-8 18:46 發表 查看引用來源
而家好似冇咩快仔? 轉營去左tg搵食了,見好多700-1200,40分鐘,高質囡都千幾
其實向西果D仲有既,不過比熟人玩,TG果羅湖果邊質素麻麻或者貴,反而龍華果邊800-1000質素都唔錯

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 19:40 發表 查看引用來源

一個活生生愛拼才會贏嘅勵志奮鬥成功故事!😁
師兄見笑了,談不上成功,事業上沒有成就,愛情上得不到滋潤,而家每日淨係識玩,其實我係活生生既失敗者😔我朋友才是成功者,有家庭,有事業!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 17:40 發表 查看引用來源
講起靚女有D掛住佢,今晚搵佢食宵夜吹吹水先😁
有D女唔一定要搞嘢,有時同佢食餐飯都好有幸福感

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 20:57 發表 查看引用來源
對,同心怡女女食個飯,唱下K喝下酒都好有幸福感.

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 20:57 發表 查看引用來源
幸福感。。。呢個形容詞無得頂😆以前初相識到第一次出黎食飯真係幾有呢種感覺🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 17:40 發表 查看引用來源
講起靚女有D掛住佢,今晚搵佢食宵夜吹吹水先😁
食完返黎,好彩無落大雨🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆