上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  452.3k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-11-13 09:35 PM 發表 查看引用來源
估唔到毒打完同埋凌辱完既淫雞K,不單止唔嬲我,好似仲冧左,服從性高左。第二日返工一如以往咁性感打扮,傾正常野之餘又會講鹹野。第一日我都有抽下佢水,佢都有偷偷摸下我,自拍下啲性感相引我,谷左幾 ...
Good 原來呢到都有同好, 支持出postBTW, 睇閣下既文章有mood 樓主有無諗過玩共調?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-11-16 11:08 PM 發表 查看引用來源

多謝支持, 仲以為一出post就沉底
希望師兄可以寫下去,

引用:
原帖由 2dmatchman 於 2017-11-18 09:39 PM 發表 查看引用來源

有收藏㗎,樓主嘅文字描述都有好高嘅質素, 好似置身其中咁。
嘩, 咁支持呀師兄, 多謝晒呀:smile_o05:

引用:
原帖由 西水迷 於 2017-11-20 04:55 PM 發表 查看引用來源
好精彩,希望樓主會再寫落去!
有呀, 都開始寫緊, 不過我係比較慢, 冇所謂啦, 我都係自己記錄

引用:
原帖由 masterc 於 2017-11-20 07:37 PM 發表 查看引用來源

Good 原來呢到都有同好, 支持出postBTW, 睇閣下既文章有mood 樓主有無諗過玩共調?
先多謝支持, 呢度都唔易搵到口味接近既男版友, 唔好講話女, 共調都唔係無諗過, 可惜而家冇奴都冇口味重既SP比我玩

引用:
原帖由 Mummy_boy 於 2017-11-20 10:04 PM 發表 查看引用來源

希望師兄可以寫下去,
會呀, 有時間我都會寫少少咁:smile_o12:

支持師兄再出

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-11-21 12:40 AM 發表 查看引用來源
有同好阿,我本來cd rom only, 師兄你啲文好精采,我長期追睇,繼續努力,我都想有啲咁嘅奴調吓!

先多謝支持, 呢度都唔易搵到口味接近既男版友, 唔好講話女, 共調都唔係無諗過, 可惜而家冇奴都冇口味重既SP比我玩

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-11-21 12:41 AM 發表 查看引用來源

會呀, 有時間我都會寫少少咁:smile_o12:
我們會支持你師兄,有時間就分享少少呀

師兄既分享好正
K真係好淫賤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆