上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.0k

引用:
原帖由 柒七仔 於 17/8/2021 18:41 發表 查看引用來源
有人錢即係有錢人,師兄果然係師兄,見慣大場面,哈哈!
多謝師兄補相😉
有錢人當然大陣仗,阿星呢啲真係小兒科😬

睇到鳥 .... 謝星爺!

引用:
原帖由 boar36 於 17/8/2021 19:06 發表 查看引用來源
睇到鳥 .... 謝星爺!
睇到鳥,黃太揸住鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-17 19:46 發表 查看引用來源

睇到鳥,黃太揸住鳥😬
佢嘅表情睇得出喺  ........   愛不釋手鳥!!

星爺,寫好了  又來鳥  第91話 ...... 金翅又忐忑不安鳥!!   

富人果然好派頭
櫻花行事屬低調
宅內人聲顯沸騰
酒櫃精緻不暇給
麻子引見男主人

引用:
原帖由 boar36 於 17/8/2021 20:11 發表 查看引用來源

佢嘅表情睇得出喺  ........   愛不釋手鳥!!
愛不釋手鳥😬

引用:
原帖由 boar36 於 17/8/2021 20:40 發表 查看引用來源
星爺,寫好了  又來鳥  第91話 ...... 金翅又忐忑不安鳥!!   

富人果然好派頭
櫻花行事屬低調
宅內人聲顯沸騰
酒櫃精緻不暇給
麻子引見男主人 ...
人聲顯沸騰係真嘅,好叠馬㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-17 21:51 發表 查看引用來源

人聲顯沸騰係真嘅,好叠馬㗎😬
😔😔😒走晒雞咯!😥😥😥

引用:
原帖由 月影偷情 於 17/8/2021 22:17 發表 查看引用來源

😔😔😒走晒雞咯!😥😥😥
鄰家焉有許多雞😬

第92話~

Abby XCII

父親大人同一般嘅魚生國高層相似,都係比較嚴肅,話哂上咗年紀,而且身居要職。不過父親大人一改喺公司見到阿星嘅時候嘅正經,俾番少少親切嘅笑容同阿星握手,再請阿星去梳化度坐,遞支煙俾阿星,啱哂,食支煙零舍醒神,父親大人同阿星兩個麻甩一路食煙,父親大人仲走到去酒吧度倒咗杯威士忌加冰俾阿星。

查實阿星唔多淨飲威士忌,仲係魚生國嘅威士忌添,味道有啲唔同,相對比較清淡,而且有啲松木味,唔多慣嘅味度。麻油味Abby呢?應該係行咗去厨房入面啩?

麻油味Abby喺阿星應酬父親大人嘅時候,喺大廳後面拖咗個女人出嚟,呢位太太,同阿麻油味Abby有幾分相似,應該就係麻油味Abby嘅母親大人,榴槤話叫ibu,相信阿母親大人都應該係同阿星差唔多,或者大過阿星少少。母親大人笑住同阿星講廣東話,話歡迎光臨招呼唔到果啲大路嘢。阿星都即刻點頭講多兩句表示多謝款待啦,話哂人地請食飯喎。

厨房入面仍然好熱鬧,應該仲有其他人喺度,不過阿星又唔係一個多樹嘅人,呢啲嘢,都係少問少開聲為妙。整個過程阿星都有一種唔太自在嘅感覺,雖然阿星係一個內向嘅人,比較少同一大棚人互動,傾向三兩個知心朋友互動多啲,但係整個氣氛硬係有啲令阿星唔自在。阿星望下麻油味Abby,問佢介唔介意阿星除咗條呔佢,佢望下父親大人,然後低頭細細話:「我爸爸應該唔介意嘅。」

正所謂:

總裁待客甚親切
香煙美酒來接待
女主笑迎星拜訪
英雄本性較內向
個人感覺顯局促

金翅週身唔自在鳥
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆