上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.5k  1.1m

劉兄,小弟就係各下所講的,齋睇唔覆的讀者!!:smile_35:
今次弟一次回貼,係因為劉兄你叫到,點都要寫一寫感受!!:smile_40:
小弟係由弟一緝"吸血鬼"開始睇起,直到而家第二緝,每一集都有追。實在覺得每一集都咁精彩,真係好難揀邊一集較好喎。
但係我個人就比較喜歡近排呢幾集,尤其寫到你和敏佳的一段情,就更精彩。當中今集所寫主角嘅行為、內心感受,比到讀者共鳴,已經超越一般嘅色文,實在係相當出色。:smile_o12:
希望各下能keep住咁嘅寫作手法,繼續帶比讀者驚喜!!:smile_o13:
記得今集提到主角對太太、方雪綾、張敏佳三人的感覺,連自己都分不清,實在寫出我哋男人的內心世界(所以如有女讀者睇完,應該會明白男人點解會咁花心吧):smile_o03:
另外,要多謝劉兄重貼而前大作,令小弟可重温(因為實在好難揾):smile_o09:
最後,祝各下身體健康,繼續帶比我地更加好嘅文章!!:smile_o07:

忍唔住要回...!
其中一個冇回過ge讀者...

你真係寫的好好...
內容生活化,就好似校園販毒,老豆同仔鬧交果段都寫得好好..
上堂時劉sir充滿文學知識,知道作者係一個有學識ge人,修辭等都做得好好..
另外係情慾上加插做好多性學上ge知識,細膩動作,等等等等都係好有水準..
而且爛gag方面更加係拿捏得好好!

哪一集寫得最好?
講真,集集都咁好!!
哪一集的插圖最靚?  
哪一個人物你最喜歡?
金發,敏佳,雪兒
哪一個miss你最喜歡?
個個都唔中意!
當然,你希望會是怎樣的一個結局?
happy ending

好精彩,劉SIR好野:smile_o07: :smile_o07:

好精彩!...............

劉sir~我記得上次回你已經係頭幾集既事了~
你既用字~文筆都好好呀~
希望呢個故事原左仲有機會睇你既故仔~@@
非常既地道香港味~內容又同我地既生活貼切~
而且有少少既浮誇~呢d都係你故仔既成功地方~
哪一集寫得最好?
嗯~大部份都好好~不過我記得中間有幾個交代返血族既野比較悶~始終今次都係講學校ma~
哪一集的插圖最靚?
呢個無乜留意=.=  
哪一個人物你最喜歡?
金發,雪兒
哪一個miss你最喜歡?
諗唔到
當然,你希望會是怎樣的一個結局?
現實一點既結局~@@

引用:
原帖由 rabbit328 於 2009-11-8 03:02 PM 發表 查看引用來源
整編文章寫得很好, 就算把色情部分刪掉也會是一編好文 :smile_o12:
最後當然係希望敏佳會返黎啦 =]

P.S. 我就係o個D睇左咁多集都冇回過GE人 XD
多謝閣下的意見! 的確,故事的結尾部份,很文藝 言情。

引用:
原帖由 kennyz1314 於 2009-11-8 03:21 PM 發表 查看引用來源

劉sir...我由第一集追到而家...你期間講過咩我都睇哂:smile_47: :smile_47:
你睇英超so...你無時間出文章ma
:smile_35:500幾蚊貴左小小:smile_35:  不過我都係同你一樣...為左睇波都要俾:smile_19 ...
原來都是球迷! 真好!

引用:
原帖由 victor1016 於 2009-11-8 05:46 PM 發表 查看引用來源
thanks for sharing!!!我第一集睇到而家, 好好睇!
不過我好少回覆... +油 作好d個大結局!
我希望各位會對我所安排的結局感到滿意。

引用:
原帖由 ☆水水☆ 於 2009-11-8 09:30 PM 發表 查看引用來源
/[]\....... 我估個結局實搞到我喊:')
支持劉SIR   
你既每一個故事我集集都有追
重好睇過而家D電視劇
講起近排的兩套電視劇,得個『嬲』字,一套是抄『韓劇』,一套『老套』到死!香港電視劇,很久沒有精彩的作品了!
講返這個故事,不會啦,結局應該不會令讀者流淚,我知很多讀者在三十七、三十八集都看到眼濕濕,有些還哭咗出呢!結局不搞『催淚』啦!
不過結局我都幾慘,但我是大壞蛋,看到我這個下場,讀者應該很開心,拍手掌!不會流淚的!‥‥‥

引用:
原帖由 低低草A_A 於 2009-11-8 10:58 PM 發表 查看引用來源
比你講中左添=.=
我真係由第一集睇到依家都無回過一個覆
因為我係女仔黎架嘛..回左好似唔係幾好意思..
不過咁比你講一講. 就回下啦.
你d文真係好好睇
其實唔用「色文」既角度黎睇. 都好好睇
希望你繼續出文啦
...
很多讀者只看文不回覆都是這個心理。
不會啦!看完文章,寫一點意見給作者,是一種鼓勵,令作品有動力繼續寫下去。
閣下想有個『HAPPY ENDING.』
希望不會令你失望。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆