上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.5k  1.1m

引用:
原帖由 orca2009 於 2009-11-8 11:08 PM 發表 查看引用來源
劉兄,小弟就係各下所講的,齋睇唔覆的讀者!!:smile_35:
今次弟一次回貼,係因為劉兄你叫到,點都要寫一寫感受!!:smile_40:
小弟係由弟一緝"吸血鬼"開始睇起,直到而家第二緝,每一集都有追。實在覺得每一集 ...
由第一輯『吸血三姊妹』睇到現在,那閣下己看了四十四萬字的色文了!
多謝一直的支持!
男人就是『花心』的,所以男人一定要管!唔管唔得,唔少一陣都唔得!

引用:
原帖由 sum_abc 於 2009-11-9 01:20 AM 發表 查看引用來源
忍唔住要回...!
其中一個冇回過ge讀者...

你真係寫的好好...
內容生活化,就好似校園販毒,老豆同仔鬧交果段都寫得好好..
上堂時劉sir充滿文學知識,知道作者係一個有學識ge人,修辭等都做得好好..
另外係情慾上加 ...
寫這部小說找了很多資料,特別是一些『性愛』技巧,印象最深是寫卓麗婷老師在荒島替男生做『前列腺』按摩,坦白說,在寫這篇之前,我都唔知甚麼是『前列腺』按摩,找到資料,看完後才知道。
又例如女性的『陰部』結構,我其實不太清楚,上網找了很多資料,現在,完全清楚明白。總之寫完這個故事,令我的『性』知識大增。

引用:
原帖由 Dragonfly 於 2009-11-9 01:54 AM 發表 查看引用來源
好精彩,劉SIR好野:smile_o07: :smile_o07:
多謝支持!

引用:
原帖由 kwanli1224 於 2009-11-9 02:15 AM 發表 查看引用來源
好精彩!...............
多謝!

引用:
原帖由 源源源 於 2009-11-9 03:04 AM 發表 查看引用來源
劉sir~我記得上次回你已經係頭幾集既事了~
你既用字~文筆都好好呀~
希望呢個故事原左仲有機會睇你既故仔~@@
非常既地道香港味~內容又同我地既生活貼切~
而且有少少既浮誇~呢d都係你故仔既成功地方~
哪一集寫得最 ...
特意加入一些香港元素,讓讀者看起來有親感,容易投入故事中。
這個故事完後,會寫另一個故事,都是長篇,大約都是三、四十集!
寫長篇色文好辛苦架!:smile_30:

上次回復你之後  想起還有一些問題
你能夠寫到這麼長的故事  靈感點黎?
你的故事包含很多 徐了色情外還有笑位 當中的事有些還和年輕人很近
不知你是一個怎樣的人呢:smile_41:  你的支持者steven周

sor,我真係睇足33m字,但係一個字都冇回到:smile_44:
比你o甘講一講真係fell 到好唔好意思
老實講我由第一集睇果時
就覺得呢個人都係作色情文章既姐:smile_38:
但係真係冇諗過
到左e+ :smile_38:
竟然變左做描寫人心同人性既文章
真係好估唔到會有d o甘既轉變
好啦講完個人感受~

我最喜歡方雪兒(唔知點解)
多謝你作左個o甘好既故事比我地睇~:smile_38:
thank x n次~~:smile_30:

hah 我c左10m字到la 而家先回 XD

話時  話sad ending 會比較令人牢牢記住(個人感覺)
我記得你話而家做5返咁既高峰..  不妨諗下sad ending lol

我咁講好5好比人打= ="

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-11-7 05:03 AM 發表 查看引用來源
我知有很多讀者由第一集看到這一集都未給過一個回覆,這好像有點不夠意思,我寫了三十三萬字,閣下幾個字都不回‥‥‥
     寫一點意見給我!你的回覆,是我創作的動力!
我都係其中一個
見你咁講~回一回你啦
張敏佳唔好死呀
呢次都真係寫得幾感動既

引用:
原帖由 Steven周 於 2009-11-9 05:49 AM 發表 查看引用來源
上次回復你之後  想起還有一些問題
你能夠寫到這麼長的故事  靈感點黎?
你的故事包含很多 徐了色情外還有笑位 當中的事有些還和年輕人很近
不知你是一個怎樣的人呢:smile_41:  你的支持者steven周
看書!看大量的書!把腦袋裝滿東西,當腦袋一轉動起來時,靈感便到!
劉金發是個怎樣的人?很多讀者都有這個好奇,看結局篇吧!結局之後,我寫一下自己!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆