上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.5k  1.1m

搞錯啊,死人劉金發:smile_38:

29 號?????????人地等左你一日!你係米玩野!

好感人的完美結局,敏佳無死太好啦~老婆返黎~又同吸血女教師繼續激情!
劉金發居然享齊人之福~:smile_30:

劉金發,,,,,,快d出「吸血三姊妹系列」第三輯呀!:smile_38: :smile_38:
2010年1月2日先出,,,,,早d啦!:smile_13:
或者繼續係呢到傾下計呀!:smile_38:

搵返呢兩輯啦!:smile_38:
《我與Vivian的淫慾史》 (共12集)
《二女與劉金發超淫亂》(共15集)

劉金發...感謝你有水準的文!!
十分欣賞你!!希望你可以繼續帶給我們一些好的文!!

加油~ 1 月2號再見!!! 我捨不得你~~
引用:
對色文的一點意見

有讀者的回覆裏說,他是偷偷上討論區看色文的,有讀者說,他不回覆,是不想在『色情討論區』留下名字。
『色文』怎麼了?是很壞的東西嗎?
『性』是每個人都需要,就如肚餓吃東西,口渴飲水一樣,所以,以『性』為題材寫小說,並無不妥,不要歧視『色文』,(更加不要歧視『色文』作家啊!)
『色文』被歧視是事實,究竟它出了甚麼問題?
『色文』最大的問題不是描寫『性』,而是『粗製濫造』和『主題陰暗』!
首先是『粗製濫造』。
我是不看『色文』的(不是歧視啊)!寫了『色文』之後,才開始看,不過,當看到一些粗製濫造的情節就不想看,一個色情作家,至少要對『性』有點知識,有些作家很搞笑,連女性的『大陰唇』和『小陰唇』都分不清!看到這些情節,如何能看下去。
第二是『主題陰暗』。
有很大部份的色文,都充斥著強姦、輪姦、迷姦等情節,這些情節我也經常寫,但我會很小心處理,從『正面』的立場去寫,不會把強姦、輪姦、迷姦等行為『美化』、『合理化』,這是會教壞人的!
看色文比看A片好
有d色文用字比較好,係書面語,對作文都進步,睇咁多字,reading又勁左,起衫skimming,有正野再scanning, 我壞疑我AL中化個reading A都係咁梨架jai:smile_o12:

引用:
原帖由 無花無酒 於 2009-11-10 11:52 PM 發表 查看引用來源
來得及駐冊。
第一次回復,成意100 分啦。
我今晚也要等大結局。。。。:smile_45:

假如要用劉sir的記憶交換張佳敏可以變回正常人(但過去發生過的事就她也不記得),劉sir 你願意嗎?!
這個‥‥‥:smile_45:

引用:
原帖由 幻の影` 於 2009-11-10 11:52 PM 發表 查看引用來源
劉sir...睇黎大結局好長....
等睇你既大結局!!:smile_40:
13000字!短的話,讀者唔收貨架!

引用:
原帖由 aspic99 於 2009-11-11 12:22 AM 發表 查看引用來源
星期三了,  大結局 待期:smile_13:
多謝支持!

引用:
原帖由 無花無酒 於 2009-11-11 12:35 AM 發表 查看引用來源
劉sir , edcry 的文章你又看過嗎? 他像你一樣的。
真的!

引用:
原帖由 epos33 於 2009-11-11 01:02 AM 發表 查看引用來源
待期大結局
多謝支持呀!:smile_30:

劉兄,你好
好抱歉,小弟係第一次回應你既交章

我係由第一輯開始睇起的,最令我回覆既原因係第三十八集
真的被敏佳對劉金發的愛所感動了
說真的,我比較喜歡少一d描述性愛場面,所以第二輯來講我比較鐘意後面幾集~~~XP

劉兄,唔知邊度可以睇到你既非色文作品呢,真的很希望可以睇到

好多謝你帶比我地有含意既文章

請加油,我地會等你既A,A

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆