上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
737  1.1m

引用:
原帖由 vf517 於 2009-7-3 01:42 PM 發表 查看引用來源
發哥,係你之前個三姐妺入面,我問你可不可以比方雪兒D圖個網我,你話上唔番,唔知你上得番未呢,如果上得就發訊息比我,唔該:smile_40: :smile_40: :smile_40:
未呀!現在個綱唔知惦解變咗『四仔』短片網!

第二集 新來女同學被拉進男廁拍下裸照

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

引用:
原帖由 馬眼光 於 2009-7-4 08:30 AM 發表 查看引用來源

好一個諷刺,吸毒﹑群毆﹑校園暴力﹑髒話滿佈校園。
劉金發看了作色文﹑三姊妹外,還別有心思。
是的!香港的中學就充斥著這些東西,我們社會將來的『主老翁』,就是在這種環境裏成長,劉金發很痛心!!!
『學生的錯!都是老師的錯!』這句說話可能對『老師』很不公平,但,他們是有責任去教好我們下一代的,不要『跳樓』逃避!老師們!

引用:
原帖由 萬宇合一 於 2009-7-4 01:02 PM 發表 查看引用來源
發哥你d更新速度可以快成咁-.-......
跟萬宇兄你講實話!寫到『嘔血』!

引用:
原帖由 CRE 於 2009-7-3 06:55 PM 發表 查看引用來源
第一次看發哥的作品
果然不同凡響
真係!咁就要多多支持,多些回覆喇!

引用:
原帖由 ahmomo72 於 2009-7-4 12:30 AM 發表 查看引用來源
Brother "Fat", u're the best!!! :-)
thanks!

引用:
原帖由 andypntsang 於 2009-7-4 06:22 AM 發表 查看引用來源
寫得好,又可以看到你的大作,沙發
多謝支持!:smile_38:

引用:
原帖由 wong951 於 2009-7-4 08:00 AM 發表 查看引用來源

發哥,以前我只期待星期日(因為放假)但因為發哥篇文章要星期3.6先更新,所以而家好想日日都係星期三同六:smile_o12:
多謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆