上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
737  1.1m

引用:
原帖由 好色男女 於 2009-7-4 10:31 AM 發表 查看引用來源
點解我讀書果陣, 無d好似方雪兒咁既同學咖, 我都想係學校廁所搞下野, 女同學又好, 靚女老師又好!!!
想下好喇!唔好嚟真呀!

引用:
原帖由 熊熊熊 於 2009-7-4 11:08 AM 發表 查看引用來源
thx again 發發:smile_o05:
多謝!

引用:
原帖由 ch1996519 於 2009-7-4 11:31 AM 發表 查看引用來源
你好!我睇過好多你既作品架啦..
不過回你係第一次..
唔好怪我:smile_43:
你d作品真係作得太好啦,,:smile_30:
加油呀
永遠支持你:smile_o05:
                                   by儀
多謝妳的一真支持,多謝!
以後多些回覆啦!

引用:
原帖由 s05216 於 2009-7-4 01:26 PM 發表 查看引用來源
真係正:smile_46:
是的,我自己寫都覺得好正!

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2009-7-4 02:10 PM 發表 查看引用來源
方雪兒入錯學校讀書
你又入錯學校做老師真慘
你讀我妹戈間中學嘛,d女老師個個去得選美la(得幾個唔係)
真係!不過我和雪兒是『臥底』啊!

引用:
原帖由 mememe113 於 2009-7-4 05:23 PM 發表 查看引用來源
發哥, 你真係越些越好!
好刺激, 好現實! 加油
多謝支持!多謝!

引用:
原帖由 玄鬼 於 2009-7-4 10:21 PM 發表 查看引用來源
寫的好..雖然我唔睇過你之前噶作品...
今次睇到覺得真係唔錯...
希望有更加好的文章出來比大家分享啦.....
原來是位新讀者,多謝支持,接下來當然會有更好的作品喇!

引用:
原帖由 高度非法入境者 於 2009-7-5 02:22 AM 發表 查看引用來源
發哥,你既作品內容十分唔錯,但點解你成日將個"已"打成"己"?仲有唔係係"「","」"入面係唔係用"『","』",我唔係想串你,我只係認為一份傑作唔應該有錯誤,最後好多謝你
用倉頡打『己』和『已』一下手快便會打錯,請原諒!
劉金發作品是一人報社,寫稿、編輯、校對、排版、資料搜集等,全是我一人,所以錯誤難免,請多多包涵!
還有,『』這個雙引號的用法有五個,分別如下︰
(一)表示直接引用,

(二)表示突出強調,
(三)表示否定,
(四)表示特定稱謂,
(五)用來引用俗語、諺語、歇後語、古語等。

閣下所說的是第(一)個用法,即是『引用說話』。
而我喜歡用雙引號『』來『突出強調』和『引用俗語』,即是(二)和(五)的用法。
多謝這位讀者的意見,多謝!

引用:
原帖由 chaser218 於 2009-7-5 04:41 AM 發表 查看引用來源
琴晚唔記得睇:smile_39:
今日醒起
發哥加油:smile_o12:
順便一問:smile_o06: 今次故事有幾集
今次故事嘛!是個長篇故事,草稿己寫到二十八集!!

引用:
原帖由 馬眼光 於 2009-7-5 11:59 AM 發表 查看引用來源

寫了那麼多寓意出來, 把這些寓意都用搞笑來表達:smile_46: :smile_46:
搞一下笑,讓讀者開開心心的讀下去嘛!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆