上一頁下一頁
發新話題

臥底男教師激戰淫蕩女教師 第十集至第十八集

收藏  |  訂閱
415  353.5k

Waiting for your update, it is a very good story

正呀....絕對支持:smile_o12:

引用:
原帖由 馬眼光 於 2009-8-8 08:20 AM 發表 查看引用來源

劉兄,第二頁整頁的文字 都會連結到CG-LXXE
稍作更正:smile_o10:

欣又出埸啦!:smile_o10:對手是劉金發,幫她重入正途:smile_o01:
已改。
『援交』是高危工作,婷欣終於遇到壞人!

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2009-8-8 08:55 AM 發表 查看引用來源
好睇呀
不過成集ge風格似頭文字D:smile_27:
是的,就是想寫出這樣的味道來!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-8-9 10:18 發表 查看引用來源

已改。
『援交』是高危工作,婷欣終於遇到壞人!
劉金發是壞人嗎 帶女學生開房 又毆打學生
婷欣會改變的吧!

引用:
原帖由 馬眼光 於 2009-8-9 08:13 PM 發表 查看引用來源

劉金發是壞人嗎 帶女學生開房 又毆打學生
婷欣會改變的吧!
婷欣的客人不是我呀!
我為了查案才帶女生開房呀!結果比三姊妹打爆頭喇,大家千萬不要學呀!
還有,10點要睇車路士對曼聯,我覺得車路士不會輸!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-8-9 20:49 發表 查看引用來源

婷欣的客人不是我呀!
我為了查案才帶女生開房呀!結果比三姊妹打爆頭喇,大家千萬不要學呀!
還有,10點要睇車路士對曼聯,我覺得車路士不會輸!
車路士對曼聯(社區盾)
曼聯雖然友賽未輸過(7戰失5球),但是射手奧雲屢戰屢挫,上埸對華倫西亞表現並不算出色,今晚對著近況平平穩穩的兩球車路士,其實五五波,但曼聯志不在此,車路士略高一籌。

WOW.........我中2你哩集呀..
你上次寫佢得好好呀@v@

發哥你每次發新帖時...可唔可以一齊帖米**手歌仔呀??***
因為可以一邊聽緊歌...一邊睇你文章^^

引用:
原帖由 para 於 2009-8-8 10:24 AM 發表 查看引用來源
應該係校長!...然後絛女提及劉sir....之後校長就有藉口炒劉sir...:smile_30:
咸濕校長喜歡係學校裏搞miss,食『免費餐』,他不會花錢找『援交』架。

引用:
原帖由 K3Q 於 2009-8-8 10:51 PM 發表 查看引用來源
very nice...thanks
多謝支持!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆