上一頁下一頁
發新話題

臥底男教師激戰淫蕩女教師 第十集至第十八集

收藏  |  訂閱
415  353.6k

引用:
原帖由 望月星魂 於 2009-8-29 11:26 AM 發表 查看引用來源
唔好咁啦a_a"
港討唔比放link :smile_40:
發哥要PM架-3-"
係呀!唔得架!不過好多謝咁多位讀者的支持呀!

丫 睇得爽
武侠小说 咩名吖~
偷偷地同我地讲xP~~:smile_30:

發哥,好耐無回文,因為無時間,呢幾集鹽份都幾高,尤其是今集:smile_o10:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-8-29 18:33 發表 查看引用來源

你作的武俠小說叫... pm, ok??:smile_o11: :smile_o10:

引用:
原帖由 馬眼光 於 2009-8-29 06:39 PM 發表 查看引用來源

你作的武俠小說叫... pm, ok??:smile_o11: :smile_o10:
我又要......

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-8-29 18:33 發表 查看引用來源

PM俾我la 發哥

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-8-29 06:01 AM 發表 查看引用來源

凌晨2點至7點,是我的『寫作』時間。
正當許多人好夢正甜時,我爬起床,開啟電腦,沖一杯咖啡,然後開始埋頭寫作。
自從2006年開始,便一直是這樣。
我在討論區裏寫『色文』,另外在一個小說網裏寫武俠小 ...
不過有好多人都係中意係你呢個時間去寫野或者創作....佢地成日都話叻既人係唔洗訓咁多....同麻係果一段時間反而係人最清晰既時間...又夠寧靜.........不過我一定係一個蠢人,因為係 呢個時間我好夢正甜.....哈哈!!
希望你寫緊既星際戰爭說可以快d完成.....

very good
thanks

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2009-8-29 07:58 AM 發表 查看引用來源
早晨
好好睇呀,又要等3日:smile_45:
唔知一集講乜呢
講現代版尾生的故事呀!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-8-30 13:24 發表 查看引用來源

講現代版尾生的故事呀!
尾生的故事即係點???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆