上一頁下一頁
發新話題

驚喜 (Part 1 + Part 2)

收藏  |  訂閱
55  26.7k

回覆 1# 的帖子

Nice to hear your quiet good experience!

原來我犯了以下版規

5. 會員發表性愛報告、性愛經驗分享及心得時,必須一併發出。
( 違者將被關閉主題 )

我想問問大家,係咪同一晚發生的故事要寫在同一個post?如果寫第二晚既report,可以開個新post嗎?我初黎報到,咩都唔識,請指教。

好丫...加油...下次再來

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-8-14 08:54 AM 發表 查看引用來源
扯咗 !! :smile_o05:
有相仲好 !! :smile_o12:
我身材普通,無特別,我樣子甜美,不過又不能post出來。

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-8-14 09:22 PM 發表 查看引用來源

我身材普通,無特別,我樣子甜美,不過又不能post出來。
妳好鬼衰, 講到自己樣子甜美:smile_o14: , 俾妳攪到我好想睇吓妳個樣 !!! :smile_o05:

回覆 1# 的帖子

好帖、請繼績發表、推!!

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-8-14 09:27 PM 發表 查看引用來源

妳好鬼衰, 講到自己樣子甜美:smile_o14: , 俾妳攪到我好想睇吓妳個樣 !!! :smile_o05:
比你幻想下,我最近似韓劇既大話妹。

我可以請教你嗎?
原來我犯了以下版規

5. 會員發表性愛報告、性愛經驗分享及心得時,必須一併發出。

1) 我想問問大家,係咪同一晚發生的故事要寫在同一個post?如果寫第二晚既report,可以開個新post嗎?我初黎報到,咩都唔識,請指教。

2)寫同男朋友玩強姦會犯規嗎?

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-8-14 09:41 PM 發表 查看引用來源

比你幻想下,我最近似韓劇既大話妹。

我可以請教你嗎? 原來我犯了以下版規

1) 我想問問大家,係咪同一晚發生的故事要寫在同一個post?如果寫第二晚既report,可以開個新post嗎?我初黎報到,咩都唔識,請指教。

2)寫同男朋友玩強姦會犯規嗎?
...
1) 第二晚梗係可以開個新 post 啦 !!:smile_o05:  要快 d o添呀 !! :smile_o05:

2) 應該唔會, 不過要一次過 post 哂出嚟 !! :smile_o05: 唔使大家等得咁辛苦 !! :smile_o12:

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-8-14 09:47 PM 發表 查看引用來源

1) 第二晚梗係可以開個新 post 啦 !!:smile_o05:  要快 d o添呀 !! :smile_o05:

2) 應該唔會, 不過要一次過 post 哂出嚟 !! :smile_o05: 唔使大家等得咁辛苦 !! :smile_o12:
明白喇!不過最近期既兩晚已經分享了。你可以去看看我第一個post看看。
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10340282

ok喇。。。。。。。。。。。。。。:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆