上一頁下一頁
發新話題

愛與痛的邊緣 + part 2 (#39)+ part 3 (#54) + part 4 (#62) + part 5 (#67) - 完

收藏  |  訂閱
104  26.0k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-5 12:58 PM 發表 查看引用來源

無架,HB都唔會點tum我既,
過兩日,即現在,我都無事啦。
不過呢個星期我同朋友去街街
HB好緊張,審問左我一輪,無意閒,
他講了一句都唔知道我係咪同男仔去街
我好開心 因爲HB吃醋
我對他說我 ...
哈哈
女人就係咁架啦
係要攪到另一半緊張先開心:smile_o08:

係愛人, 點解係2星期先見一次???

咁怪ge...hb好似好cool咁.....佢愛唔愛你ga???

引用:
原帖由 33豬 於 2009-9-6 12:48 AM 發表 查看引用來源
係愛人, 點解係2星期先見一次???

咁怪ge...hb好似好cool咁.....佢愛唔愛你ga???
HB工作超級忙,每日工作時間8am至1am,根本無時間。
HB一向都好cool..我都唔知道他愛唔愛我,我估愛掛
我地每日都會sms通話好多次
而且HB會主動打電話比我同我傾下計
都會緊張我架

HB工作忙,喜歡自由,開始一起的時候,係我自己話兩星期見一次已經滿足。

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-6 03:25 AM 發表 查看引用來源

都會緊張我架

HB工作忙,喜歡 ...
見幾多唔係問題既
大家都對方存在咪得囉:smile_o12:

但好似你緊佢多過佢緊你甘既?~~~~
引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-6 03:25 AM 發表

都會緊張我架

HB工作忙,喜歡 ...

引用:
原帖由 子諾 於 2009-9-6 03:54 AM 發表 查看引用來源
但好似你緊佢多過佢緊你甘既?~~~~
甘兩個人一齊,就一定有個付出多,一個少

其實有樣野唔明

SP 同 SL 我都知係點解
小女子見識淺薄,HB 我唔知點解呀
有無人可以話俾我聽呀?

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-6 12:30 PM 發表 查看引用來源
其實有樣野唔明

SP 同 SL 我都知係點解
小女子見識淺薄,HB 我唔知點解呀
有無人可以話俾我聽呀?
HB係我幫他改的網名。HB由HusBand或HuBby的意思。

HB 是 cool ,但你鐘意。你就做足你的小情人的本份。你地兩個地幾配合。

玩得開心D。

引用:
原帖由 hfkwong 於 2009-9-6 01:07 PM 發表 查看引用來源
HB 是 cool ,但你鐘意。你就做足你的小情人的本份。你地兩個地幾配合。

玩得開心D。
HB都有錫我既時候架,好多時雖然他工作忙,但他都會落樓打個點還陪我傾返十多分鐘電話。好開心
而且HB好細心,我d習慣,喜好,化裝飾物都會留意到。
最開心係我數月前的生日,他留意到我經常戴一對ear ring..結果他買了一對style差不多的送給我。
好開心。
他亦會錫下我forehead...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆