上一頁下一頁
發新話題

愛與痛的邊緣 + part 2 (#39)+ part 3 (#54) + part 4 (#62) + part 5 (#67) - 完

收藏  |  訂閱
104  26.0k

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-2 01:16 AM 發表 查看引用來源
其實會唔會行行吓腳軟架?:smile_13:
唔會,因爲速度不快,而且,其實感覺並不強烈。
只係有點興奮,沒有壓埋去豆豆嘛
如果突然較快了速度,會有更大反應

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-2 01:20 AM 發表 查看引用來源

有呀
不過地心吸力......
一路行路就一路跌落黎

不過唔緊要喇
係揸住遙控器果個失望姐
對我黎講仲好
:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:
可能我個震旦比較大,你那個係咪好細?

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-2 01:20 AM 發表 查看引用來源

有呀
一路行路就一路跌落黎

不過唔緊要喇
係揸住遙控器果個失望姐
對我黎講仲好
:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:
ha ha ha ha
good ar

回覆 1# 的帖子

等我都搵返個咁既女朋友先

下集~下集~下集~ :smile_o12:

推完再睇!!!!!!!!

嘩!!我又想買返個同GF係街玩!!haha:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-2 01:30 AM 發表 查看引用來源可能我個震旦比較大,你那個係咪好細?
試過兩個
一個係比較細但好震
另一個係長棒形的
兩隻都係唔得

引用:

有呀
一路行路就一路跌落黎

不過唔緊要喇
係揸住遙控器果個失望姐
對我黎講仲好
又話唔用呢張相....

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-2 12:51 AM 發表 查看引用來源
今晚我心情好複雜,感覺好似怪怪的,呆呆的。跟HB見面後,心情更加低落得無緣無故地哭了起來。

不得不承認,我對HB的感覺越來越強烈。很想得到他更多的關注和愛錫,不過HB從不會說愛我,喜歡我,或掛念我等等,所 ...
支持, 期侍part 2:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆