上一頁下一頁
發新話題

傷殘廁格内的刺激 + Part 2 好戲在後頭 (updated #14)

收藏  |  訂閱
107  37.9k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-19 02:26 發表 查看引用來源
我去訓了,good nite
好啦~
886~

記住以後寫多o的呀~
/\/\

hey princess.....good good sharing and glad to hear u enjoying adult fun

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-18 11:14 PM 發表 查看引用來源
其實我都唔知道我是否不吸引,點解HB會因爲累而拒絕同我做愛?剛才實在太刺激,我真的很想要。沒有HB給我刺激,我為有自己製做興奮。

我開著電腦,看網上的四級電影,邊看邊幻想自己是片中的女主角。既然震旦 ...
support期待妳下次嘅後門篇:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-18 11:42 PM 發表 查看引用來源

多謝支持,好看嗎?我覺得我寫的文章比較吸引到女性。哈哈^^
因為你講左好多自己的感受多過性, 支持你繼續出post
:smile_o07: :smile_o07:

好文采
繼續樓主
支持你

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-9-19 06:44 AM 發表 查看引用來源
support期待妳下次嘅後門篇:smile_47: :smile_47:
聽説後門要多練習先會入到。
應該都不會成功。而且我個心都15-16。

引用:
原帖由 ~~慧~~ 於 2009-9-19 02:26 AM 發表 查看引用來源

會因為習慣左而ml果時冇高潮ga??
肉體上,自己diy既刺激舒服d...
講真陰道内的舒服不及小豆豆的舒服:smile_24:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-19 08:26 AM 發表 查看引用來源
因為你講左好多自己的感受多過性, 支持你繼續出post
:smile_o07: :smile_o07:
好啊,多謝支持啊。
其實有網友提過我,寫多點性的一part,
但我自己卻比較develope個故事先
一來就開波,讀者咪覺得次次差唔多

引用:
原帖由 無政府118 於 2009-9-19 10:11 AM 發表 查看引用來源
好文采
繼續樓主
支持你
好文采???先多謝你的讚賞,老實告訴你我的中文程度連小學生都不如。哈哈

我應該有不少錯別字,但我估,我有清楚描敘的能力。

樓主的體驗好似都似曾聽過,難度好多靚女都是比較難cum?  網上都識不少好外表好pure既女仔其實都是好心野,一點也不出奇丫,一切隨心吧..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆