上一頁下一頁
發新話題

傷殘廁格内的刺激 + Part 2 好戲在後頭 (updated #14)

收藏  |  訂閱
107  37.9k

引用:
原帖由 ck-6630 於 2009-9-19 04:01 PM 發表 查看引用來源
Your story is great , looking forward to part 2 .
thanks for your comment. Part 2 is at page 1 and post number 14.

睇完晒 :smile_13:
我而家先知
原來會男人會因為累
而不想do野
但係又會繼續咸濕
之但係搞到high 就會想do啦
但最後又會因為累 而唔do
真係匪夷所思:smile_39:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-19 06:58 PM 發表 查看引用來源

我唔介意做愛的時候無高潮,但怕對方介意我無。
講真丫,男人是會介意,因為呢d野男人都是喜歡"攬上身",不過,好多女仔都是喜歡"一個自己愛既人"多於只是sex...

引用:
原帖由 336599 於 2009-9-19 09:00 PM 發表 查看引用來源
睇完晒 :smile_13:
我而家先知
原來會男人會因為累
而不想do野
但係又會繼續咸濕
之但係搞到high 就會想do啦
但最後又會因為累 而唔do
真係匪夷所思:smile_39:
我都覺得匪夷所思
我以爲男人只會用累的藉口去拒絕老婆
估不到我們還未厭倦對方他已經說累去推卻我
事實上,他工作時間長,累都係正常既

引用:
原帖由 caac4u 於 2009-9-19 09:22 PM 發表 查看引用來源

講真丫,男人是會介意,因為呢d野男人都是喜歡"攬上身",不過,好多女仔都是喜歡"一個自己愛既人"多於只是sex...
係阿,我可以係房間攬住他,我已經覺得好滿足
唔需要做都ok...
他已經不再問我有沒有高潮:smile_24:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-19 18:51 發表 查看引用來源

那你做愛的時候有高潮嗎?
我自己diy就一定有,
但做愛就無:')
咁其實可以你地做o既時候,你好似自己diy咁摔豆豆~
咁你咪可以有高潮lor~

引用:
原帖由 ~~慧~~ 於 2009-9-20 02:13 AM 發表 查看引用來源

咁其實可以你地做o既時候,你好似自己diy咁摔豆豆~
咁你咪可以有高潮lor~
甘就唔係做愛的高潮啦,
其實我都有用過呢個方法
目的係想他可以感受到我陰道的contrast..

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-19 11:27 AM 發表 查看引用來源

聽説後門要多練習先會入到。
應該都不會成功。而且我個心都15-16。
曰子有功!慢慢黎囉,試多幾次實得架

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-19 11:31 AM 發表 查看引用來源

好啊,多謝支持啊。
其實有網友提過我,寫多點性的一part,
但我自己卻比較develope個故事先
一來就開波,讀者咪覺得次次差唔多
女性鐘意睇感受, 男性就多以性行先

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-20 12:40 PM 發表 查看引用來源
女性鐘意睇感受, 男性就多以性行先
我都比較喜歡吸引女讀者。我寫文章只係想分享故事,但好多男讀者都pm我。埃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆