上一頁下一頁
發新話題

同SP係WINDOW前大戰

收藏  |  訂閱
83  18.4k

好多年前我都過過, 當時同另一個女仔每人租左間套房住隔離, 我吔會成日一齊出去玩.

有次去老蘭玩完, 我就同我一個算係SP既男仔返左自己房搞野, 果晚飲左多, 搞搞下佢抱起我向WINDOW邊搞, 不過係有落布簾, 但房內有閞住暗灯光.

當時我係住唐二樓既, 但夜晚樓下係無乜人會行, 但我隔離房既朋友咁啱又玩完返黎向樓下對面同個男仔吹水, 一望上黎就見到個影向window邊搞緊野.

第二日佢話番我知見到我琴既既事, 真係箊死.  :smile_27: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 devilgigi 於 2009-9-20 05:24 PM 發表 查看引用來源
話說擒日約左SP上左我家
我屋企住20幾樓
同區中我座樓算最高
擒日SP問我可吾可以開WINDOW對住個WINDOW利吊我
我梗係無問題
因為我覺得禁樣真係好激
而家0地最後簡左放雜物既房搞
因為0個度有台,有多雜物,就係 ...
我都想做妳sp呀:smile_o11:

引用:
原帖由 my_secret 於 2009-9-26 05:47 PM 發表 查看引用來源
好多年前我都過過, 當時同另一個女仔每人租左間套房住隔離, 我吔會成日一齊出去玩.

有次去老蘭玩完, 我就同我一個算係SP既男仔返左自己房搞野, 果晚飲左多, 搞搞下佢抱起我向WINDOW邊搞, 不過係有落布簾, 但 ...
haha咁橋:smile_o11:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-9-26 06:36 PM 發表 查看引用來源

haha咁橋:smile_o11:
仲要係同我朋友一齊個男仔都識我架:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 my_secret 於 2009-9-26 06:44 PM 發表 查看引用來源

仲要係同我朋友一齊個男仔都識我架:smile_27: :smile_27:
咁精彩,咁個男仔之後有冇提過呀

window前,小心跌落街

引用:
原帖由 sweatpocari 於 2009-9-26 12:50 PM 發表 查看引用來源

有無試過俾對方好強姦feel 咁用手吸住妳個口咁攪呀???
呢樣就有
個感覺真係好似強姦0架

回覆 1# 的帖子

真係好刺激喎....

可以同你做就正了:smile_30:

is it really that excited to cursing or swearing during sex?
maybe im a boring person....
beware...your sex friend is gonna throw you out the window after his billion army came out....
im just joking
thanks for the report!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆