上一頁下一頁
發新話題

衝紅燈

收藏  |  訂閱
584  34.4k

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-1 12:55 PM 發表 查看引用來源

在家休息緊...
平日返工是很累的~~

今日會和HB 去街嗎?
HB今日掛住訓教,不會理我啊。
你有無蘿埋聼日既假期阿?
不如你比d意見我,我個故事係咪寫得太長太悶?

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 12:58 PM 發表

HB今日掛住訓教,不會理我啊。
你有無蘿埋聼日既假期阿?
不如你比d意見我,我個故事係咪寫得太長太悶?
早排放咗假, 所以唔放啦...

妳的故事我看過啦...
我想妳是冩得太 sweet 啦...
大家是想看妳和HB的激情, 不是愛情嘛...
還有, 如果妳慢慢打, 分幾節來POST, 引下D 人嘛...

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-1 01:09 PM 發表 查看引用來源

早排放咗假, 所以唔放啦...

妳的故事我看過啦...
我想妳是冩得太 sweet 啦...
大家是想看妳和HB的激情, 不是愛情嘛...
還有, 如果妳慢慢打, 分幾節來POST, 引下D 人嘛...
下次都要分開post先。哈哈。要有一定人數支持先寫出下一part...
HB對我唔係好sweet乍。不過我對他sweet..
好掛住HB阿:smile_24:

呢排都無ml,所以無得分享激情。下次我會詳細描述激情部分

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:17 PM 發表

下次都要分開post先。哈哈。要有一定人數支持先寫出下一part...
HB對我唔係好sweet乍。不過我對他sweet..
好掛住HB阿:smile_24:

呢排都無ml,所以無得分享激情。下次我會詳細描述激情部分
那妳有無DIY 呢?

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-1 01:25 PM 發表 查看引用來源

那妳有無DIY 呢?
雖然我M,但我晚晚都DIY。你呢?
真的很想做

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:28 PM 發表

雖然我M,但我晚晚都DIY。你呢?
真的很想做
來M 都可以DIY 的嗎?
我開始大啦, 唔可以日日都 DIY ....

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-1 01:33 PM 發表 查看引用來源

來M 都可以DIY 的嗎?
我開始大啦, 唔可以日日都 DIY ....
可以阿,第一日,我在浴缸内diy,第二日無diy,第三日已經可以係床上diy,昨晚又係在床上,今日第五日未做。
我diy只摸外面,所以m都可以做,係血流出前完成就ok

我現在都少了diy。。。以前十多嵗,真的可以一日diy三次

好悶

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-30 08:53 PM 發表 查看引用來源
今晚約了HB,上次HB說今晚會攪到我舒服死,我好期待,但我的M卻來了,真沒趣.我們的大戰安排又要一再延遲.我真的好想要,很喜歡在有privacy的地方安靜地攬住HB.我有一個好傻既想法,總係覺得做愛的時候好被愛,亦 ...
渣車都係專心 d 好
:smile_o06:

生命無 take 2 架

:smile_13:
仲乜你出到聲
佢都唔肯咩 ??

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:38 PM 發表 查看引用來源

可以阿,第一日,我在浴缸内diy,第二日無diy,第三日已經可以係床上diy,昨晚又係在床上,今日第五日未做。
我diy只摸外面,所以m都可以做,係血流出前完成就ok

我現在都少了diy。。。以前十多ॕ ...
看來有時摸豆豆好過真做

:smile_35:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-1 01:40 PM 發表 查看引用來源

渣車都係專心 d 好
:smile_o06:

生命無 take 2 架

:smile_13:
仲乜你出到聲
佢都唔肯咩 ??
以後我會小心喇
我M來了,所以米唔可以做lor。
下星期他好似要幫朋友做兄弟
所以無時間同我。。。。埃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆