上一頁下一頁
發新話題

衝紅燈

收藏  |  訂閱
584  34.4k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:38 PM 發表

可以阿,第一日,我在浴缸内diy,第二日無diy,第三日已經可以係床上diy,昨晚又係在床上,今日第五日未做。
我diy只摸外面,所以m都可以做,係血流出前完成就ok

我現在都少了diy。。。以前十多ॕ ...
不是我悶親妳吧 ? :smile_27:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-1 01:42 PM 發表 查看引用來源

看來有時摸豆豆好過真做

:smile_35:
真做對我來講係sweet多過舒服。
DIY就真係好正。哈哈

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-1 01:43 PM 發表 查看引用來源

不是我悶親妳吧 ? :smile_27:
當然不是啦,不如你都分享下你的性經驗啦

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:46 PM 發表

當然不是啦,不如你都分享下你的性經驗啦
我女朋友都唔多個, 何來性經驗呢? :smile_42:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:44 PM 發表 查看引用來源

真做對我來講係sweet多過舒服。
DIY就真係好正。哈哈
明白, 各有各 happy 的地方 :smile_40: :smile_40: :smile_40:

DIY 你可 control 速度, 力度, 角度........習習聲好快決堤....
:smile_o11:

真做.........就要睇個死佬的面色同表現......
:smile_o01:

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-1 01:48 PM 發表 查看引用來源

我女朋友都唔多個, 何來性經驗呢? :smile_42:
以前無做過???
識返個sl lor

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:43 PM 發表 查看引用來源

以後我會小心喇
我M來了,所以米唔可以做lor。
下星期他好似要幫朋友做兄弟
所以無時間同我。。。。埃
我試過睇錯燈..........:smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29:

有次睇左下一枝......
有次睇左直去綠燈, 轉彎仲紅緊

真係嚇死:smile_42:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:50 PM 發表

以前無做過???
識返個sl lor
有做過, 但 ex 大多是好保守的...
無咩特别印象...
我又無想過要D 咩 SL, SP wor...

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-1 01:52 PM 發表 查看引用來源

我試過睇錯燈..........:smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29:

我今次就係轉左綠燈,直綫紅燈。嚇死

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-1 01:52 PM 發表

好彩無人行過... :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆