上一頁下一頁
發新話題

衝紅燈

收藏  |  訂閱
90  34.4k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 12:58 PM 發表

HB今日掛住訓教,不會理我啊。
你有無蘿埋聼日既假期阿?
不如你比d意見我,我個故事係咪寫得太長太悶?
早排放咗假, 所以唔放啦...

妳的故事我看過啦...
我想妳是冩得太 sweet 啦...
大家是想看妳和HB的激情, 不是愛情嘛...
還有, 如果妳慢慢打, 分幾節來POST, 引下D 人嘛...

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:17 PM 發表

下次都要分開post先。哈哈。要有一定人數支持先寫出下一part...
HB對我唔係好sweet乍。不過我對他sweet..
好掛住HB阿:smile_24:

呢排都無ml,所以無得分享激情。下次我會詳細描述激情部分
那妳有無DIY 呢?

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:28 PM 發表

雖然我M,但我晚晚都DIY。你呢?
真的很想做
來M 都可以DIY 的嗎?
我開始大啦, 唔可以日日都 DIY ....

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:38 PM 發表

可以阿,第一日,我在浴缸内diy,第二日無diy,第三日已經可以係床上diy,昨晚又係在床上,今日第五日未做。
我diy只摸外面,所以m都可以做,係血流出前完成就ok

我現在都少了diy。。。以前十多ॕ ...
不是我悶親妳吧 ? :smile_27:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:46 PM 發表

當然不是啦,不如你都分享下你的性經驗啦
我女朋友都唔多個, 何來性經驗呢? :smile_42:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 01:50 PM 發表

以前無做過???
識返個sl lor
有做過, 但 ex 大多是好保守的...
無咩特别印象...
我又無想過要D 咩 SL, SP wor...

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-1 01:52 PM 發表

我試過睇錯燈..........:smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29:

有次睇左下一枝......
有次睇左直去綠燈, 轉彎仲紅緊

真係嚇死:smile_42:
好彩無人行過... :smile_35:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-1 02:05 PM 發表

我都係, 停埋一邊, 講左句: " X 你老 X ".......定驚.........:smile_42:
妳同邊個講啊?

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-1 02:15 PM 發表
其實我覺得自己有點奴性,向HB會命令我。點算呢
妳首先要增强自信才行啊...

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-1 02:23 PM 發表

死野,
:smile_o08:
想陰我
唔好想太多...
問清楚者~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆