上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
883  128.6k

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

準備跟HB見面都可以令我開心一整天.我會悉心打扮,從內襯到外,連內衣褲都會研究一番.如果我每日都可以見HB,攬實HB,你說有多好呢,可以保持到我日日都甘開心.

今日穿了一套白色的內衣褲,但我放工後我發覺我的小內褲有點被"歐"破了,好像不太見得人,於是我就立刻去買過一條小內褲.我要給HB一個好印象,而且經過上次,我知道他的喜好,都有心水挑選他喜歡的類型.HB邊有甘早放工,我一向都係邊行街邊等HB.今日仲比左一個行街目標我忝.我在內衣店內走來走去,都看不到想買的類型,全部都是t-back,好像不太適合我.最後我買了一條黑色腿明lace內褲,是HB上次讚過的類型.可能我小妹妹的毛毛比較濃密,再加上黑色透明lace內褲,若隱若現,真的很引人入性.

買完之後我就立刻走進洗手間穿著喇,小內褲很貼身,再放好小震蛋在小豆豆外面,我便趕去跟HB見面.這個時候,我沒有啟動小震蛋,開莫禮當然要留給HB啦.我站在老地方等了二十分鐘阿,又不敢吹促HB,終於見到HB行過來喇,我笑著跟他說聲hello便一同行去乘地鐵去吃飯.我小心翼翼地行,一小步一小步地跟著HB.我很怕小震旦會從小內褲內跌出來.

行到車卡,HB喜歡揀一些少人的車卡,而且他每次都會指定一個位比我坐.以前不覺得他大男人,因為他總讓個玻璃位給我,可能他不想我跟別人坐.但今次單邊位沒有了,只剩下中間三個位,他自己坐中間而他就命令我坐他的右邊.他說:"坐呢邊啦."我乖乖聽話.我一坐下,阿~~原來我的內褲很貼身的關係,小震旦很大力的壓過來.我坐得很辛苦呢,這個時候,HB啟動小震旦.阿救命阿~~~因為剛剛替小震旦換了電池,所以震力特別強勁.我只好爪緊HB的手臂,享受著小豆豆上的強烈刺激.還用這個眼神:smile_24: 望住HB,可惜我還未享受夠就要下車了.我一企起身,腳軟一軟,差點跌低,我實在太興奮。好彩有HB扶住我。我的小妹妹亦開始濕.HB拖著我從人群中逼下車.

預告-小震旦跌了出來啊
記得推薦個POST 呀~~!! heehee

Part 2: 餐廳中的命令 p.4#52
Part 3: 列車上的刺激 p.15#216

Part 4: 遙遠控制 p.24#351

support

推爆妳啦...wahahahahaaa

我都用過震蛋
不過好易走位,所以基本上無咩 feel

support 先:smile_40:
:smile_40:

企廿分鐘

正常都腳軟啦

傻妹, 你做咁多野去討 HB 歡心, 為左乜 ? :smile_13:
你比個蛋蛋開關制佢, 你估佢就會中意你多 d 咩?? :smile_41:

你試下叫佢等 20 mins, 再 R 佢 JJ, 睇下佢有無火...hahaha :smile_40::smile_40::smile_40:

anyway, waiting for your coming reports, thank you for sharing

推左先睇

咁樣震法 水水流到成腳係:smile_13:

點解唔成粒蛋蛋塞入妹妹度呀,咁會仲high:smile_43:

引用:
原帖由 10月10日 於 2009-10-31 04:36 PM 發表 查看引用來源
點解唔成粒蛋蛋塞入妹妹度呀,咁會仲high:smile_43:

會high?
放入妹妹度我係完完全全無 feel 家喎

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-31 03:51 PM 發表 查看引用來源
準備跟HB見面都可以令我開心一整天.我會悉心打扮,從內襯到外,連內衣褲都會研究一番.如果我每日都可以見HB,攬實HB,你說有多好呢,可以保持到我日日都甘開心.

今日穿了一套白色的內衣褲,但我放工後我發覺我的小內褲有 ...
撘車時間都無浪費

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆