上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
883  128.7k

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-31 09:44 PM 發表 查看引用來源

陰公...最少帶妳去打邊爐啊...
不過唔緊要, 今晚我陪妳...
多謝你,遲d HB話會帶我去食打邊爐

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-10-31 10:02 PM 發表 查看引用來源
very envy HB have such nice gf
你都可以架

hi friend, good job~~!! heehee

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-31 09:44 PM 發表 查看引用來源

你bf教你玩anal架?其實聽話咩都玩, bf會唔會錫你多d呢?
掉轉~~係我主動suggest玩anal~~~:smile_o05: :smile_o05:
會唔會鍚我多d.....唔....又無特別為呢樣野鍚.....
但我地性果方面的確perfect match........:smile_o05:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-31 10:17 PM 發表

多謝你,遲d HB話會帶我去食打邊爐
會唔會見到佢D 朋友先?

引用:
原帖由 bcm 於 2009-10-31 10:23 PM 發表 查看引用來源

掉轉~~係我主動suggest玩anal~~~:smile_o05: :smile_o05:
會唔會鍚我多d.....唔....又無特別為呢樣野鍚.....
但我地性果方面的確perfect match........:smile_o05:
甘你bf以前有沒有anal的經驗?你知道他喜歡,所以你提議玩?

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-31 10:30 PM 發表 查看引用來源

會唔會見到佢D 朋友先?
唔會了,不過我碰見過他的朋友,同事既...

支持支持

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-31 08:02 PM 發表 查看引用來源

震豆豆好舒服窩
成日走位震唔到豆豆
所以無咩feel

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-31 11:16 PM 發表 查看引用來源

成日走位震唔到豆豆
所以無咩feel
穿條貼身的内褲會ok..不過很容易跌出來:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆