上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
883  128.7k

wait you la...

Part 2

HB拖住我,好辛苦先逼到落車,不過我行得好慢,都係小震旦累事。我用手摸摸小震旦,好似有點移位,我用手隔住裙子兜住個小震旦,想盡量推返好。我慢慢細步行,HB發現我行得慢就掉轉頭,我向他打個眼色,用口形告訴他小震旦跌了出來:smile_24: 。呢個時候,我靠手仔兜住咋,點算阿:') ,好怕小震蛋跌出來給別人發現阿。HB話:“你企我後面,我遮住你”。就係甘,我快快手從裙底拿出小震蛋,然後立刻放進手袋裏。其實我好想立刻放返小震旦係内褲繼續玩,不過好多人啊

去到餐廳,HB打算食海鮮天使麵,而我對HB說我想食侷豬扒飯,不過HB說侷豬扒飯普通,他說試下千島醬侷大蝦飯特別d。我甘聽話當然順HB意啦。HB都好錫我,仲點了我喜歡的沙拉和甜品給我。 點了菜,我自動自覺話要去洗手間,我拿住小震旦在手中就衝入洗手間,強行把小震旦放進不太濕的小妹妹内。很難放入啊,而且有點痛啊:smile_24: ,不過我想HB開心。剛才他問過我,做乜唔放入小妹妹,而且今次爲了小震旦不跌出來,我唯有放它入小妹妹。從洗手間出來後,經過其他的擡時,覺得好多人望住我,我係咪比人發現左呢?:smile_13:

我快快回到座位坐好,原來坐下會令小妹妹更加緊,會令小震旦的感提升。我對HB說,今次小震旦肯定不會跌出來喇,他當然聼得明白啦。他就伸手入他的口袋裏,啓動小震旦,阿~~~雖然感覺不及震小豆豆般強烈,但都有少許感覺。HB命令地說要我翹起雙腿,他說小妹妹會更加緊,我會覺得更舒服。我乖乖翹起雙腿,阿~~~:smile_27: ,好震阿。HB不時把震力調高調低,好像好好玩。不過原來震旦入了小妹妹,會變得很難control。HB關掉了小震旦就不能再開了。整餐飯小震旦都留在小妹妹内,而小妹妹就一直保持濕滑。站起來的時候,感覺好像M來一樣,有股水流出來似的。

HB好錫我架,檸水來了,HB會自動幫我"duk",我說唔洗啦,我自己黎,HB反而問是否他duk得太酸我不喜歡。其實我覺得唔好意思者。 HB甘錫我,抵我甘愛他。今晚餐好開心,HB初時餵我食下帶子,到甜品,他就餵食椰汁糖水。有HB餵我好自然就吞了,點知他說:“你做乜吞啊,我都無話准。下次無我命令唔准吞”我說:“知道:smile_13: ”。 話口未完他又餵我,今次我好醒目,沒有吞,還打開口給HB看我口中的白色棭體。原來HB說他每次都沒有看清楚我口中的精精我便吞了,他的意思應該是,下次沒有他的命令,我不要吞下精精。今次,我都等到他叫我吞我先吞。我有問HB其實他想窩點,但他的答案總是說好似av女仔甘,究竟av女仔點啊?我識做的我都做了,不如大家指導下我,比d意見我啦。

預告 - HB在列車上把手指放入我小妹妹不斷“了”阿

請繼續支持,覺得好看就請回到第一頁按“推薦”啊。

:smile_13:  真係羡慕 HB

引用:
原帖由 eph 於 2009-11-1 12:27 AM 發表 查看引用來源
:smile_13:  真係羡慕 HB
點解阿? 唔知道HB覺得有我會令人羡慕呢

即係個意思似AV D女仔咁張開個口慢慢好似唔覺意咁流小小精係咀角之後

再用手指慢慢了完放入口用利LAM乾淨番掛,我記得我試過咁做我EX個時係好開心既:smile_o13:

支持下先:smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 01:03 AM 發表 查看引用來源
即係個意思似AV D女仔咁張開個口慢慢好似唔覺意咁流小小精係咀角之後

再用手指慢慢了完放入口用利LAM乾淨番掛,我記得我試過咁做我EX個時係好開心既:smile_o13:
多謝指點。原來係甘,甘我下次試下拉 不過其實我有d怕精味架...但我會努力。
我想問下呢,通常來第二q,你地會否有很多foreplay才再次進入?
因爲我地無傢,攪到有少少痛,不過我無講比HB知

引用:
原帖由 KARL.B 於 2009-11-1 01:03 AM 發表 查看引用來源
支持下先:smile_o13:
多謝支持

咁記得做完影下咀角比我地睇^^

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 01:08 AM 發表 查看引用來源

多謝指點。原來係甘,甘我下次試下拉 不過其實我有d怕精味架...但我會努力。
我想問下呢,通常來第二q,你地會否有很多foreplay才再次進入?
因爲我地無傢,攪到有少少痛,不過我無講比HB知
你有冇睇過我同DY個POST?其實我同佢第2Q唔會痛架,都唔駛做好多FOREPLAY,

因為當我接觸到DY想要既眼神其實個時我妹妹都已經有D濕架啦,咁之後我地有時都會玩

69,又或者我含小DY個時佢會用手指了我妹妹入左之後唔會痛仲覺得好滑添:smile_o05::smile_o01:

因為我係個好多水而且易濕既人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆