上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
883  128.7k

引用:
原帖由 ~~淇~~ 於 2009-11-1 01:11 AM 發表 查看引用來源
咁記得做完影下咀角比我地睇^^
HB未必比窩
而且唔識post相

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 01:12 AM 發表 查看引用來源

你有冇睇過我同DY個POST?其實我同佢第2Q唔會痛架,都唔駛做好多FOREPLAY,

因為當我接觸到DY想要既眼神其實個時我妹妹都已經有D濕架啦,咁之後我地有時都會玩

69,又或者我含小DY個時佢會用手指了我妹妹入左之 ...
我當然有看你所有的post 啦,我是你的長期fans來的。哈
我都好容易濕,不過我再含HB時無自摸,HB又唔會同我玩69
下次我會記得自己摸....

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 01:18 AM 發表 查看引用來源

我當然有看你所有的post 啦,我是你的長期fans來的。哈
我都好容易濕,不過我再含HB時無自摸,HB又唔會同我玩69
下次我會記得自己摸....
唔好玩我啦,又係我fans哈哈,

我含dy個時我都冇自摸架,

不過dy會主動了我妹妹或者lam佢,

如果hb唔會咁做的話你下次試下含佢個

時用個可憐既眼光望住佢再自摸妹妹,

佢一定好high:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 01:21 AM 發表 查看引用來源

唔好玩我啦,又係我fans哈哈,

我含dy個時我都冇自摸架,

不過dy會主動了我妹妹或者lam佢,

如果hb唔會咁做的話你下次試下含佢個

時用個可憐既眼光望住佢再自摸妹妹,

佢一定好high:smile_o01:
好啊好啊下次有好多野玩
而且可以睇下HB會晤會幫我
不過我覺得除非我開口,否則他不會幫我口交:smile_24:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 01:31 AM 發表 查看引用來源

好啊好啊下次有好多野玩
而且可以睇下HB會晤會幫我
不過我覺得除非我開口,否則他不會幫我口交:smile_24:
如果佢唔幫你既話試下玩foreplay啦,

你扮咩角色都好,當你地想第2q個時而你

仲未濕既話你咪同hb講,唔知點解呢,小妹妹

好痕想比野了下或者有條利利錫下佢囉,

我估你講到咁hb唔會唔理你掛,玩foreplay都

係一種情趣:smile_o01:

wait you part 3

我真是服咗妳HB 啦... :smile_35:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 01:37 AM 發表 查看引用來源

如果佢唔幫你既話試下玩foreplay啦,

你扮咩角色都好,當你地想第2q個時而你

仲未濕既話你咪同hb講,唔知點解呢,小妹妹

好痕想比野了下或者有條利利錫下佢囉,

我估你講到咁hb唔會唔理你掛,玩foreplay都 ...
其實我好怕羞:smile_o05:
我唔想開口叫HB幫我口交
我唔想逼他
如果他想,就會自願幫我嘛
我只希望等我夠濕先做。
我會自模引誘他

引用:
原帖由 antonton 於 2009-11-1 01:42 AM 發表 查看引用來源
我真是服咗妳HB 啦... :smile_35:
做咩阿?唔明
可否講清楚d?

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 01:44 AM 發表 查看引用來源

其實我好怕羞:smile_o05:
我唔想開口叫HB幫我口交
我唔想逼他
如果他想,就會自願幫我嘛
我只希望等我夠濕先做。
我會自模引誘他
有時女仔做主動,男人會鍾意d架,

不過就唔好成日都係咁,再唔係你下次

試下含hb個時用個胸夾住小hb邊磨邊含,

佢應該會幾爽,再唔係試下玩冰火,死啦

再講落去好似我過晒火添:smile_o05::smile_o01:

教壞你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆