上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
883  128.7k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 01:46 AM 發表 查看引用來源

有時女仔做主動,男人會鍾意d架,

不過就唔好成日都係咁,再唔係你下次

試下含hb個時用個胸夾住小hb邊磨邊含,

佢應該會幾爽,再唔係試下玩冰火,死啦

再講落去好似我過晒火添:smile_o05::smile_o01:

教 ...
我個胸唔夠大夾啊,哈哈,仲點可以變夾邊含 ..
如果我趴係度,都可以有個波"拉"夾既,不過我個胸細,我怕夾唔到好尷尬
我試過用薄荷糖,他好快射了,嘿嘿,好好玩
點會教懷我,多謝你分享就真

睇見你地, 令我回味番之前的 sp, 不過現在無lu, 佢結左婚, 祝福佢, 但我就要單獨一人:smile_13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 01:51 AM 發表 查看引用來源

我個胸唔夠大夾啊,哈哈,仲點可以變夾邊含 ..
如果我趴係度,都可以有個波"拉"夾既,不過我個胸細,我怕夾唔到好尷尬
我試過用薄荷糖,他好快射了,嘿嘿,好好玩
點會教懷我,多謝你分享就真
試下啦,唔一定要大先夾到架,

試下下次有暖野含係口之後再含小hb,

含一陣之後再含d凍野係口再含佢,

佢會爽死,你有冇msn架,如果有你唔介意你add

我先傾啦,費時係呢度講得太入肉,我唔想再爆pm呀:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 01:55 AM 發表 查看引用來源

試下啦,唔一定要大先夾到架,

試下下次有暖野含係口之後再含小hb,

含一陣之後再含d凍野係口再含佢,

佢會爽死,你有冇msn架,如果有你唔介意你add

我先傾啦,費時係呢度講得太入肉,我唔想再爆pm呀:smile_ ...
我pm了你喇

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 01:45 AM 發表

做咩阿?唔明
可否講清楚d?
放心啦...不是駡妳HB...
只是我唔會叫我女朋友震住來食飯者...

引用:
原帖由 antonton 於 2009-11-1 02:03 AM 發表 查看引用來源

放心啦...不是駡妳HB...
只是我唔會叫我女朋友震住來食飯者...
HB會架,不過都會較慢d儸

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 02:14 AM 發表

HB會架,不過都會較慢d儸
太快"羡"咗出來就唔好啦...

引用:
原帖由 antonton 於 2009-11-1 02:28 AM 發表 查看引用來源

太快"羡"咗出來就唔好啦...
放入了小妹妹,唔可能會跌出來的。
要用力拉出來先得架

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 02:57 AM 發表

放入了小妹妹,唔可能會跌出來的。
要用力拉出來先得架
下次再倾啦...
晚安...

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-1 02:02 AM 發表 查看引用來源

我pm了你喇
哈, 一聽到有新招學到就pm人..:smile_o10:
你成日想有唔同花款令hb 開心~~gd gf:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆