上一頁下一頁
發新話題

深圳夜遊新手入門(有咩問題都可以問,睇下幫唔幫到手)

收藏  |  訂閱
61  91.8k

引用:
原帖由 大興雄 於 2009-11-5 08:56 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄好詳細嘅包交
唔使客氣唔使客氣:smile_o05:

引用:
原帖由 kennykenny1983 於 2009-11-9 01:53 AM 發表 查看引用來源

沙咀果度有間叫魚村k場~好鬼卜街架d女~唔肯過夜~好心咁經貴就唔好出來做啦~
變左投訴區?

引用:
原帖由 CF-BOB 於 2009-11-9 02:11 AM 發表 查看引用來源
如果我係D出名既正場..例如皇室假期呢D..
入面見到有叫做港色推油...

以你咁講...都係飛機餐?
皇室假期有港式推油咩? 好少去正骨, 唔係咁知tim

引用:
原帖由 C.Jack 於 2009-11-9 03:35 AM 發表 查看引用來源
點先可以知個場係 推油場 定 大飛場?
仲有...
桑拿篇 既 所謂 部長 係咪會由頭到尾跟進住你既service?  (部長洗唔洗俾小費)

如問題太膠請勿見怪...懇求答覆
推油場定大飛場係要靠上網揾料或者去到自己問啦
部長唔使比小費, 你沖完涼係大廳坐, 等一陣部長會去招呼你. 你都可以叫部長埋黎安排入房, 簡女

引用:
原帖由 CF-BOB 於 2009-11-9 08:50 PM 發表 查看引用來源

我就係第一次去時..見到有港式..果時我又唔知係乜野..
所以無理過
而且我又見佢可以係電腦選女...點解正場要咁做既..=.=?
電腦簡好似高級d啫

引用:
原帖由 thepoohto 於 2009-11-9 09:04 PM 發表 查看引用來源
put 上精華啦~~
精華點會放呢d帖呢~~

引用:
原帖由 C.Jack 於 2009-11-11 01:58 AM 發表 查看引用來源
有冇大餐場推介下....
北x金灘 呢間濟唔濟得過? (正/邪? 有冇得開大?)
桑拿開大我多數去cp轟穴

引用:
原帖由 ★彩虹化身俠★ 於 2009-11-11 09:16 AM 發表 查看引用來源
沙咀而家無晒快仔咁濟,你幾點去呀   
噫, 你邊隻眼見到我寫話去沙咀食快仔呀? ching唔通撞鬼?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-11-11 10:50 AM 發表 查看引用來源

晚飯有咩好介紹,會帶埋D坐枱女去??
咁要睇下你係邊喎, 大陸咁大~~

引用:
原帖由 ★彩虹化身俠★ 於 2009-11-11 10:57 AM 發表 查看引用來源

快餐篇:
快餐, 即係街邊既小店, 入面都會坐住三至十條女, 最多既集中地係向西村($150 1 Q)同羅湖村($100-$120 1 Q, 通常雞頭開價百二, 可以還到一百). 你去到可以係d店舖門口行下, 見到啱既企定定d女都會自 ...
三, 四年前沙咀開始無咩女啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆