上一頁下一頁
發新話題

深圳夜遊新手入門(有咩問題都可以問,睇下幫唔幫到手)

收藏  |  訂閱
332  91.7k

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-11-11 09:56 AM 發表 查看引用來源

噫, 你邊隻眼見到我寫話去沙咀食快仔呀? ching唔通撞鬼?
快餐篇:
快餐, 即係街邊既小店, 入面都會坐住三至十條女, 最多既集中地係向西村($150 1 Q)同羅湖村($100-$120 1 Q, 通常雞頭開價百二, 可以還到一百). 你去到可以係d店舖門口行下, 見到啱既企定定d女都會自己行埋黎. 指住邊條女, 佢就會帶你上樓. 上到去先入房除衫, 之後同條女入toilet. 你企係度就得, 條女會幫你沖涼. 沖完用毛巾印乾水(唔好印條野, d毛巾唔係好乾淨)就可以訓上床. 條女會同你lam lin, 吹(多數帶套吹)沙咀而家無晒快仔, 之後就開波. 做完條女幫你沖完涼就著衫, 放低錢比條女就走人. 房間係肉金包埋既, 唔使另外比錢, 除非你自己另外去時鐘酒店. 而有時上房前雞頭會先收五十, 咁你到時比條女餘下既錢就OK.
快餐d女都可以過夜,  通常收五百(雞頭有時會先收一百), 不過你去既時間唔同, 價錢都有出入. 但係而家包夜既時間同以前係沙咀既差好遠(沙咀而家無晒快仔咁濟), 以前d女過夜真係陪到你第二朝十一, 二點, 而家d女五, 六點就叫走, 有d去到兩, 三點就揾幾百個借口話走, 又話肚痛, 又話朋友有事, 所以都唔係咁建議揾女過夜. 而過夜係要自己揾地方既, 條女多數會同你做兩Q

你話沙咀而家無晒快仔咁濟,我無話你去,我係話你幾點去見到沙咀無晒快仔呀:smile_o13:

什麼叫做莞式?現在深重有無?係邊度最好莞式玩?

引用:
原帖由 ★彩虹化身俠★ 於 2009-11-11 10:57 AM 發表 查看引用來源

快餐篇:
快餐, 即係街邊既小店, 入面都會坐住三至十條女, 最多既集中地係向西村($150 1 Q)同羅湖村($100-$120 1 Q, 通常雞頭開價百二, 可以還到一百). 你去到可以係d店舖門口行下, 見到啱既企定定d女都會自 ...
仲有麻樕湯

什麼叫空中飛人?點玩法?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-11-11 10:50 AM 發表 查看引用來源

晚飯有咩好介紹,會帶埋D坐枱女去??
咁要睇下你係邊喎, 大陸咁大~~

引用:
原帖由 ★彩虹化身俠★ 於 2009-11-11 10:57 AM 發表 查看引用來源

快餐篇:
快餐, 即係街邊既小店, 入面都會坐住三至十條女, 最多既集中地係向西村($150 1 Q)同羅湖村($100-$120 1 Q, 通常雞頭開價百二, 可以還到一百). 你去到可以係d店舖門口行下, 見到啱既企定定d女都會自 ...
三, 四年前沙咀開始無咩女啦

引用:
原帖由 bkv2046 於 2009-11-11 11:03 AM 發表 查看引用來源
什麼叫做莞式?現在深重有無?係邊度最好莞式玩?
莞式即係D女除左同你做之外, 仲會做好多其他服務. 莞式緊係東莞最好啦, 深圳都有, 但係都得東莞七成左右

引用:
原帖由 nansh118 於 2009-11-11 01:16 AM 發表 查看引用來源
你幾時出度呀? 可以講下以前跟現在既轉變? 以前真係好玩好多啦
出左個帖講以前三沙一水啦

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-11-4 03:05 PM 發表 查看引用來源

多謝多謝, 食到咩好野通知聲
所以ching嘅 [威尼斯] 報告, 小弟信到足,其他搞事份子,可以唔使理.

多謝師兄咁有心有力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆