上一頁下一頁
發新話題

深圳夜遊新手入門(有咩問題都可以問,睇下幫唔幫到手)

收藏  |  訂閱
332  91.8k

開大場....唔洗俾小費囡囡架可?
如果過程中...條女真係太離譜可唔可以叫佢走....換過第2個?(例:sms.qq)

多謝你的拾年奉獻!因為你篇文。。真係好長。。。得閒再睇! :smile_15:

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-12-10 11:14 PM 發表 查看引用來源

你想玩邊類野先
深圳歡樂谷以有跳樓機玩, 好刺激架, 不過而家唔知仲有冇!好耐冇去啦! :smile_15:

我又知內地有邊到好玩....近近地....唔駛去咁遠....

桑拿呀, 按摩呀, 快仔呀...第一次..去邊好?:smile_41:

引用:
原帖由 admin_1 於 2009-12-11 04:28 AM 發表 查看引用來源
我又知內地有邊到好玩....近近地....唔駛去咁遠....

桑拿呀, 按摩呀, 快仔呀...第一次..去邊好?:smile_41:
你去九江啦!適合新仔去,桑拿呀, 按摩呀, 快仔呀 。。。仲有拓骨呀樣樣齊,
由深圳去坐大巴士只係粒鐘鬆D,而且價錢平,治安都唔錯,仲有邪腳添!
你企深圳玩一次,等於你九江開方!:smile_15:

東管.....有咩酒店玩管式好?????

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-12-10 11:14 PM 發表 查看引用來源

你想玩邊類野先
玩下女女果D

引用:
原帖由 C.Jack 於 2009-12-11 02:16 AM 發表 查看引用來源
開大場....唔洗俾小費囡囡架可?
如果過程中...條女真係太離譜可唔可以叫佢走....換過第2個?(例:sms.qq)
有d開大場一個價錢包晒, 有d就房費同女費分開比
頭十五分鐘應該可以換, 但係場面實攪到好彊

引用:
原帖由 admin_1 於 2009-12-11 04:28 AM 發表 查看引用來源

桑拿都有分開大同機餐, 你想玩邊類?
快仔就向西村啦, 叫做最多

引用:
原帖由 fuckyoupk 於 2009-12-11 07:03 PM 發表 查看引用來源
東管.....有咩酒店玩管式好?????
我係東莞多數去君悅, 係常平火車站的士去五分鐘到
房248-298, 女300

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆