上一頁下一頁
發新話題

深圳夜遊新手入門(有咩問題都可以問,睇下幫唔幫到手)

收藏  |  訂閱
61  91.8k

引用:
原帖由 bkv2046 於 2009-11-11 11:03 AM 發表 查看引用來源
什麼叫做莞式?現在深重有無?係邊度最好莞式玩?
莞式即係D女除左同你做之外, 仲會做好多其他服務. 莞式緊係東莞最好啦, 深圳都有, 但係都得東莞七成左右

引用:
原帖由 nansh118 於 2009-11-11 01:16 AM 發表 查看引用來源
你幾時出度呀? 可以講下以前跟現在既轉變? 以前真係好玩好多啦
出左個帖講以前三沙一水啦

引用:
原帖由 busofuncle 於 2009-11-14 12:32 AM 發表 查看引用來源

所以ching嘅 [威尼斯] 報告, 小弟信到足,其他搞事份子,可以唔使理.
多謝支持多謝支持

引用:
原帖由 unlucky 於 2009-11-21 06:34 PM 發表 查看引用來源
邊間場肛交好:smile_41:
肛交真係未玩過~~

引用:
原帖由 10915087 於 2009-11-24 01:40 AM 發表 查看引用來源
suport好詳細既報告,可唔可以pm話我知羅湖關口附近有邊間正野
你想玩邊類野先, 唔同野都有唔同場, 去錯就唔好玩啦

引用:
原帖由 kfc2607 於 2009-11-24 01:00 AM 發表 查看引用來源
打得好辛苦ga, 大家上去玩完, 食到咩好野出番個report通知聲啦

收到:smile_o10:
等你report呀:smile_o06:

引用:
原帖由 補習社校長~柏寶 於 2009-12-7 02:46 AM 發表 查看引用來源
c兄
我想問深圳有邊間大飛場or(管)式場好玩,可以推介下嗎?
價錢係幾多到呢?
因為我只是識去老地方,每次都成300元:smile_39:
PM答左你, 唔係度答啦

唔每一個pm啦, 係度覆啦
桑拿玩莞式我多數去CP君悅, 去到CP火車站上的士講君悅就去到.
深圳玩機餐我多數去威尼斯休閑, 係羅湖火車站有車接送

引用:
原帖由 fuckyoupk 於 2009-12-10 09:40 PM 發表 查看引用來源
我想問下......長安有咩場好玩???????價錢又如何??????急問......回下我
我去玩過幾次, 都唔記得啦

引用:
原帖由 C.Jack 於 2009-12-10 03:00 AM 發表 查看引用來源
邪骨場 係咪入場後唔會好似正骨場咁去左沖涼先?(直接入房等囡同囡沖就ok?) ((桑拿衫都冇架可?))
機餐就好似正骨場咁, 開大場多數直接入房

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆